Кушнаренко Наталія Володимирівна
Акушер-гінеколог, лікар ультразвукової діагностики
лікар першої категорії
У роботі поєднує сучасну доказову медицину з делікатністю та уважним ставленням. Вважає, що довіра між лікарем і пацієнткою — основа ефективного лікування. Навіть складні медичні питання можна пояснити простою мовою. Турбота про жіноче здоров’я починається з довіри та регулярної профілактики.
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініці:

Катерина
11 квітня '17р.
Я не сомневаюсь в компетентности доктора Кушнаренко. Очень деликатно выяснила причину моего визита и бережно провела гинекологический осмотр. Только после полного обследования поставила диагноз, продуманно подошла к схеме лечения и назначению препаратов. Все индивидуально. Мне очень понравился такой подход. О результатах говорить еще преждевременно, но положительная динамика уже есть.
Настя
05 квітня '17р.
Очень рада, что так неожиданно и своевременно нашла своего гинеколога. А то бы меня просто залечили. Точная диагностика, грамотные назначения, полная самоотдача своим пациентках - таких врачей сейчас не много. Я чувствую себя в надежных руках Наталии Владимировны. Знает, что делает и, самое главное, умеет.
- Консультація акушера-гінеколога
- Лікування полікістозу яєчників
- Лікування міоми матки
- Лікування кісти яєчника
- Лікування ендометріозу
- 2007 р. – Національний медичний університет імені О.О. Богомольця, за спеціальністю «Лікувальна справа».
- 2007-2010 рр. – Національний медичний університет імені О.О. Богомольця, спеціалізація – акушерство та гінекологія.
Курси підвищення кваліфікації
- 2011 р. – ТУ «З питань онкології на базі онкодиспансеру».
- 2015 р. – Спеціалізація «Ультразвукова діагностика».
- 2019 р. – Малоінвазивні та безопераційні методи в естетичній гінекології.
- 2020 р. – Підвищення кваліфікації, стажування з УЗД.
- 2020 р. – академія естетичної гінекології «Малоінвазивні та безопераційні методи в естетичній гінекології».
- 2021 р. – науково-практичний семінар «Особливі ситуації в кольпоскопії метаплазія, репарація, атрофія, запалення».
- 2021 р. – науково-практичний семінар «Патологічні стани щитоподібної залози: як реагує менструальний цикл».
- 2021 р. – фахова школа «Непліддя, шлях від жіночої консультації до народження дитини».
- 2021 р. – фахова школа з гінекологічної та репродуктивної ендокринології з міжнародної участю.
- 2021 р. – науково-практичний семінар «Порушення менструального циклу в репродуктивному віці».
- 2021 р. – семінар «Що робити з пацієнтами ДРТ? Зустріч експертів».
- 2022 р. – семінар «Жіноче здоров'я від А до Я», «Прогнозовані МАК в акушерстві та гінекології: сучасний менеджмент».
- 2023 р. – науково-практична конференція «Новітні технології в акушерстві, гінекології та перинатології».
- 2023 р. – семінар «Клінічні керівництва для акушера-гінеколога».
- 2024 р. – майстер-клас «De femina: pro cervix».
- 2024 р. – Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні питання репродуктивної медицини в Україні».
Акушер-гінеколог, лікар ультразвукової діагностики надає послуги
- Підготовка до вагітності
- Ведення вагітності
- Спостереження нормальної вагітності
- Ведення вагітності високого ризику
- Відновлення після пологів
- Підбір контрацепції
- Профілактичні огляди та скринінг
Акушер-гінеколог, лікар ультразвукової діагностики займається лікуванням захворювань
- Вульвіт, вагініт (у т.ч. кандидоз, бактеріальний вагіноз)
- Цервіцит
- Ендометрит
- Сальпінгоофорит (аднексит)
- Хламідіоз
- Гонорея
- Трихомоніаз
- Вірус папіломи людини (ВПЛ)
- Генітальний герпес
- Аменорея (відсутність менструацій)
- Дисменорея (болісні менструації)
- Олігоменорея
- Аномальні маткові кровотечі
- Синдром полікістозних яєчників (СПКЯ)
- Гіперпролактинемія
- Порушення овуляції
- Клімактеричний синдром (менопауза)
- Міома матки
- Кісти яєчників
- Поліпи ендометрію та цервікального каналу
- Ендометріоз
- Гіперплазія ендометрію
- Ерозія (ектопія) шийки матки
- Дисплазія шийки матки
- Жіноче безпліддя
- Порушення репродуктивної функції
- Ускладнення вагітності (токсикоз, загроза переривання тощо)
- Ускладнення після пологів
- Порушення лактації
- Біль у нижній частині живота
- Порушення сексуального здоров’я
Схожі спеціалісти: