Кушнаренко Наталія Володимирівна

Акушер-гінеколог, лікар ультразвукової діагностики
лікар першої категорії
У роботі поєднує сучасну доказову медицину з делікатністю та уважним ставленням. Вважає, що довіра між лікарем і пацієнткою — основа ефективного лікування. Навіть складні медичні питання можна пояснити простою мовою. Турбота про жіноче здоров’я починається з довіри та регулярної профілактики.

або звертайтеся за телефоном:

Катерина
11 квітня '17р.
Я не сомневаюсь в компетентности доктора Кушнаренко. Очень деликатно выяснила причину моего визита и бережно провела гинекологический осмотр. Только после полного обследования поставила диагноз, продуманно подошла к схеме лечения и назначению препаратов. Все индивидуально. Мне очень понравился такой подход. О результатах говорить еще преждевременно, но положительная динамика уже есть.
Настя
05 квітня '17р.
Очень рада, что так неожиданно и своевременно нашла своего гинеколога. А то бы меня просто залечили. Точная диагностика, грамотные назначения, полная самоотдача своим пациентках - таких врачей сейчас не много. Я чувствую себя в надежных руках Наталии Владимировны. Знает, что делает и, самое главное, умеет.
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 2007 р. – Національний медичний університет імені О.О. Богомольця, за спеціальністю «Лікувальна справа».
  • 2007-2010 рр. – Національний медичний університет імені О.О. Богомольця, спеціалізація – акушерство та гінекологія.

Курси підвищення кваліфікації

• 2011 р. – ТУ «З питань онкології на базі онкодиспансеру».
  • 2015 р. – Спеціалізація «Ультразвукова діагностика».
  • 2019 р. – Малоінвазивні та безопераційні методи в естетичній гінекології.
  • 2020 р. – Підвищення кваліфікації, стажування з УЗД.
  • 2020 р. – академія естетичної гінекології «Малоінвазивні та безопераційні методи в естетичній гінекології».
  • 2021 р. – науково-практичний семінар «Особливі ситуації в кольпоскопії метаплазія, репарація, атрофія, запалення».
  • 2021 р. – науково-практичний семінар «Патологічні стани щитоподібної залози: як реагує менструальний цикл».
  • 2021 р. – фахова школа «Непліддя, шлях від жіночої консультації до народження дитини».
  • 2021 р. – фахова школа з гінекологічної та репродуктивної ендокринології з міжнародної участю.
  • 2021 р. – науково-практичний семінар «Порушення менструального циклу в репродуктивному віці».
  • 2021 р. – семінар «Що робити з пацієнтами ДРТ? Зустріч експертів».
  • 2022 р. – семінар «Жіноче здоров'я від А до Я», «Прогнозовані МАК в акушерстві та гінекології: сучасний менеджмент».
  • 2023 р. – науково-практична конференція «Новітні технології в акушерстві, гінекології та перинатології».
  • 2023 р. – семінар «Клінічні керівництва для акушера-гінеколога».
  • 2024 р. – майстер-клас «De femina: pro cervix».
  • 2024 р. – Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні питання репродуктивної медицини в Україні».

Акушер-гінеколог, лікар ультразвукової діагностики надає послуги

• Підготовка до вагітності
  • Ведення вагітності
  • Спостереження нормальної вагітності
  • Ведення вагітності високого ризику
  • Відновлення після пологів
  • Підбір контрацепції
  • Профілактичні огляди та скринінг

Акушер-гінеколог, лікар ультразвукової діагностики займається лікуванням захворювань

• Вульвіт, вагініт (у т.ч. кандидоз, бактеріальний вагіноз)
  • Цервіцит
  • Ендометрит
  • Сальпінгоофорит (аднексит)
  • Хламідіоз
  • Гонорея
  • Трихомоніаз
  • Вірус папіломи людини (ВПЛ)
  • Генітальний герпес
  • Аменорея (відсутність менструацій)
  • Дисменорея (болісні менструації)
  • Олігоменорея
  • Аномальні маткові кровотечі
  • Синдром полікістозних яєчників (СПКЯ)
  • Гіперпролактинемія
  • Порушення овуляції
  • Клімактеричний синдром (менопауза)
  • Міома матки
  • Кісти яєчників
  • Поліпи ендометрію та цервікального каналу
  • Ендометріоз
  • Гіперплазія ендометрію
  • Ерозія (ектопія) шийки матки
  • Дисплазія шийки матки
  • Жіноче безпліддя
  • Порушення репродуктивної функції
  • Ускладнення вагітності (токсикоз, загроза переривання тощо)
  • Ускладнення після пологів
  • Порушення лактації
  • Біль у нижній частині живота
  • Порушення сексуального здоров’я