Дмитренко Ольга Володимирівна

Подолог
Дмитренко Ольга Володимирівна лікар-подолог проводить апаратний педикюр (гігієнічна обробка), комплексний догляд за стопами (обробка стоп з наявністю грибкової інфекції, мозолів, бородавок, тріщин, гіперкератозу тощо), корекція нігтів, що вросли, та їх протезування.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений

Инна
18 квітня '17р.
Ольга Владимировна очень хороший врач ортопед. Сразу взялась за решение проблемы. Я сразу поняла, что попала именно к хорошему специалисту. И результаты лечения меня порадовали. Огромное спасибо!
02 січня '17р.
Долго у нее лечилась и сложилось прекрасное мнение о ней, и как о специалисте, и как о человеке. Во-первых, я очень довольна результатов лечения и в принципе выбранным подходом. Во-вторых, во весь этот период радовало искреннее и неравнодушное отношение ко мне и моей проблеме. Спасибо. рекомендую
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

Лікар-подолог надає послуги

• Консультації
  • Медичний апаратний педикюр
  • Комплексний догляд за ногами (обробка стоп з наявністю грибкової інфекції, деформованих нігтьових пластин, мозолів, бородавок, тріщин, гіперкератозу тощо)
  • Корекція врослих нігтів за допомогою корекційних систем
  • Підбір засобів для домашнього догляду