Бублик Леонід Олександрович
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініці:

Наталья
26 жовтня '17р.
Очень благодарна Бублику Леониду Александровичу. Это Человек с большой буквы. В январе 2017г. провел мне операцию по удалению межпозвоночной грыжи. Уже на второй день я ходила и сейчас чувствую себя полноценным человеком, я забыла как это ходить с ужасной болью в пояснице. Леонид Александрович очень профессиональный специалист и порядочный человек, не забывает своих пациентов даже в свой выходной день, всегда находит время пообщаться и с больным и родственниками. Всегда его рекомендую своим знакомым. Большое Вам спасибо, Леонид Александрович!!!
Тома
02 червеня '17р.
Леонид Александрович проводил мне процедуру паравертебральной блокады. Как мне объяснили, что болевой синдром можно было снять только таким образом. Он мне очень помог, и боль отступила. Спасибо.
Никита
26 травня '17р.
У отца была грыжа межпозвоночных дисков. Я долго искала хорошего специалиста, которому смогла бы доверить здоровье отца. Леонид Александрович замечательный хирург, он успешно провел операцию по удалению грыж и четко курировал весь период реабилитации. Огромное ему спасибо.
- Консультація невролога
- Консультація хірурга
- Операції з видалення міжхребцевої грижі
- Лікування міжхребцевої грижі
- Паравертебральна блокада
- Епідуральна блокада
- Діагностика остеопорозу
- Лікування остеопорозу
- Доктор медичних наук за спеціальністю – нейрохірургія: захистив дисертацію у 2004 р. по темі “Ускладненні ушкодження шийного відділу хребта (діагностика, лікування і прогнозування в гострому та ранньому періодах травми)”;
- Професор;
- Лікар-нейрохірург вищої категорії;
Нейрохірург надає послуги
- Консервативне (нехірургічне) лікування дегенеративно-дистрофічні захворювання хребта
- Лікування остеопорозу
- чрескожная вертебропластика в разі пухлин (гемангіоми) і патологічних (остеопорозних) переломів хребта
- оперативні втручання на хребті з використанням систем стабілізації (кейджі, транспедікулярна фіксація, передній спонділодез)
- епідуральні, паравертебральні стероїдні та інші ін’єкції в лікуванні острого і хронічного болю в хребті.
Нейрохірург займається лікуванням захворювань
- хвороби хребта з неврологічними та больовими синдромами (грижі міжхребцевих дисків, стенози, лістези)
- онкологічні захворювання спинного мозку та хребта
Схожі спеціалісти:

Невролог, реабілітолог, лікар спортивної медицини