Борисенко Євгенія Олександрівна

Гематолог, онкогематолог
Лікар вищої категорії
Лікар-гематолог вищої категорії, займається діагностикою, лікуванням і профілактикою захворювань кровотворних органів і безпосередньо крові. Євгенія Олександрівна допомагає пацієнтам при анемії і лейкозі. До доктора слід звернутися при різкому зниженні ваги, появі синців і підвищенні температури тіла без будь-якої на те причини. Здійснює стаціонарне лікування гематологічних захворювань, діагностика всіх видів гемобластозов, контроль ефективності лікування.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений

Анатолій
20 березеня '20р.
Уже тривалий час хворію лейкозом. Постійно консультуюся у Євгенії Олександрівни. Дуже хороший, чуйний та відповідальний спеціаліст. Прийом відбувається на найвищому рівні. Після призначеного лікування почуваю себе набагато краще.
Катерина
18 березеня '20р.
Дуже вдячна своєму лікарю Борисенко Є.О. Лікар дуже хороший, та уважний. Йдучи до неї на прийом, я завжди впевнена у кваліфікованій консультації, та надані допомоги. Дякую Вам за турботу про мене. Рекомендую усім знайомим та близьким!
Артур
24 лютого '21р.
Прекрасный специалист, очень грамотная и знающая — профессионал своего дела! Врач ответственно подошла к диагностике моего состояния. Рекомендую доктора Борисенко Е.О. знакомым и друзьям! Спасибо за оказанную помощь!
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 1998 р. — Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця за фахом "Лікувальна справа", гематологія.

Курси підвищення кваліфікації

• щорічне підвищення кваліфікації на конгресах і з'їздах;
  • 2018 р. — стажування в Туреччині.

Участь в асоціаціях

• Член ESMO (European Society for Medical Oncology);
  • Член EHA (European Heamatology Association).

Лікар-гематолог надає послуги

• діагностичне і лікувальне забезпечення гематологічних захворювань.

Лікар-гематолог займається лікуванням захворювань

• лейкемія.