УЗД селезінки в Києві (метро Виставковий центр)

УЗД селезінки 520 грн.
Фільтр: (Знайдено 2 клініки)
Знайдено 2 клініки

Сб Нед
Сортувати
Філіпова Ірина Валентинівна
Все супер
Галина
Особлива поліклініка. Де по справжньому дбають про здоров'я пацієнтів. Довіряємо 2х діток саме педіатрам Стойко, Кошиль, Самошина. У наш час це просто рідкість, де доступні ціни і високий сервіс. Цінуємо і любимо все тут.
Отличный врач! Всегда внимательно осматривает деток,понятно объясняет,аргументирует свои назначения.Я ему доверяю.
Світалана
Супер-лікар! Ми дуже задоволені. Єдиний лікар, який дійсно розуміє, що робить, а не просто призначає лікування за протоколом. Досвідчений фахівець, та дуже добра людина. Все на найвищому рівні! Неодмінно прийдемо ще на прийом!
Лікар надає якісний сервіс, в плані консультації. Хороші рекомендації. Прийом проходить у добродушній та уважній обстановці по відношенні до пацієнта. Спеціаліст з величезним досвідом у своїй сфері, це помітно одразу. Усім дуже задоволена!
Ангелина
У Елены Михайловны прохожу ежегодно гинекологический осмотр. Иногда делаю ультразвуковое исследование органов малого таза. Все это в профилактических целях, так как у меня по этой части плохая наследственность. Что мне больше всего нравится, так это то, что доктор очень компетентная и грамотная.
Київ вул. Рудницького (Академіка Вільямса), 5
м. Васильківська25 6 м.Виставковий центр22 7 м.Іподром24 12
Мамин Дом на Рудницького – це медичний центр для дітей від народження до 18 років. У поліклініці є комплексні лабораторні дослідження, консультації вузьких фахівців, вакцинація не тільки для дітей, а й дорослих.
  • УЗД селезінки 520
  • дивитися весь прайс
Київ вул. Мейтуса 4
м.Іподром16 6 м.Виставковий центр18 18
Медичний центр "Матуся" — вузькопрофільна клініка, що надає послуги в області гінекології, репродуктології та онкогінекології. В установі можна записатися на прийом до гінеколога-ендокринолога, підліткового гінеколога або ультразвуковому диагносту.