КТ з контрастом в Києві в суботу - Солом'янський район

КТ з контрастом 3950 грн.
КТ з контрастом 5700 грн.
КТ з контрастом 3700 грн.
КТ з контрастом 3300 грн.
КТ з контрастом 300 грн.
Знайдено 2 клініки

Сб Нед
Іван
Нещодавно проходив МРТ у медичному центрі. Сподобалося, що записався досить швидко, без довгого очікування. Персонал ввічливий, адміністратор все пояснила перед обстеженням. Саму процедуру провели акуратно, результати підготували в обіцяний час. Загалом залишилося позитивне враження від центру, нарікань немає
Відвідування медичного центру HBMedical 05.08.2025 для проходження двох процедур МРТ поперекового відділу хребта та МРТ колінного суглоба о 20:45 та 21:00 відповідно було для мене дуже зручним після робочого дня.Персонал проявив себе з найкращого боку: ввічливий, уважний, все чітко пояснює і робить усе можливе для комфорту пацієнта. Особливо приємне враження залишила адміністратор на ресепшені щиро привітна, детально проконсультувала та надала вичерпну інформацію. Загалом, я залишилась дуже задоволена сервісом. Все було на високому рівні. Рекомендую HBMedical та в майбутньому обов’язково звертатимусь знову.
Светлана
Найкраща клініка-сучасне обладнання,лікарі-професіонали своєї справи.
Пилипенко Олена Альбертівна
Дуже задоволена
Мазураш Наталія Вікторівна
Приемом в клинике довольна,все на высшем уровне
Коваленко Вадим Юрійович
Діагностичні центри Діагност КТ
Київ пр-т Валерія Лобановського, 17 (пов. 1, каб. 150) , Чоколівка
р.Солом'янський
Медичний центр "Діагност КТ" — це спеціалізована клініка, яка займається діагностуванням патологій за допомогою комп'ютерної томографії на апараті експертного класу. Всі лікарі установи мають вищу категорію.
  • КТ органів грудної та черевної порожнини з контрастом 4 200
  • КТ грудного відділу, черевної порожнини та органів малого тазу з контрастом 4 600
  • КТ скринінг трьох анатомічних зон з контрастом 4 600
  • КТ скринінг чотирьох анатомічних зон з контрастом 5 000
  • КТ скринінг п’яти анатомічних зон з контрастом 4 950
8,4
Київ Вул. Олександра Довженко, 3 , Шулявка
м.Шулявська12 2 м.Дорогожичі22 8 м.Політехнічний інститут29 7
НBMedical — це новий медичний центр площею 2000 м.кв. із новітнім діагностичним обладнанням 2021 року випуску, консультативним прийомом лікарів та лабораторією.
Іван, 09 марта '26г.

• КТ легеневих артерій (ТЕЛА протокол) з контрастом 3 950
  • КТ ангіографія магістральних артерій тіла (від дуги аорти до нижніх кінцівок) з контрастом 5 700
  • КТ ангіографія ниркових артерій з контрастом 3 700
  • КТ однієї анатомічної ділянки з контрастом 3 300