УЗД наднирників в Києві (метро Дорогожичі)

УЗД наднирників 400 грн.

Сб Нед
Олександра
Дуже задоволена візитом до гастроентеролога Інги Олександрівни.Лікар—супер!Рекомендую!
Алла
Самый лучший гинеколог. Рекомендую. С ней 10лет
Настя
После горе-врачей попала на прием к Оксане Николаевне и она мой врач уже более 6ти лет. Прекрасное отношнение, ничего лишнего не пропишет. Лечила мне эрозию и вела через пару лет беременность. Прекрасный приятный доктор!
Алена
Оксана Николаевна — прекрасный врач. Приём на позитиве, лечение помогло.
Николай Н.
Хороший доктор, спокойная, деликатная, объясняет все толково и диагноз точно поставила. Я не разочарован. Наоборот очень благодарен за ее профессионализм.
Евгения
Внимательный , честный , приятный врач . Розложет все по полочкам . Доступно объяснит. Подбор лечения адекватный .Врач всегда на связи. Марина Анатольевна помогла с щитовичкой во время беременности.Всем рекомендую.
6,7
Київ вул. Олександра Олеся, 2
м.Сирець м.Дорогожичі
"Оксфорд Медікал" на Виноградарі – це сучасний багатопрофільний медичний центр для дорослих та дітей. Тут ви можете здати аналізи, зробити УЗД, отримати консультації лікарів різних спеціальностей, а також пройти лікування у денному стаціонарі. Клініка оснащена новим обладнанням, що дозволяє проводити точні обстеження та надавати якісну медичну допомогу для...
  • УЗД наднирників 400
6,1
Київ вул. Вадима Гетьмана, 3 , Шулявка
м.Шулявська7 15 м.Дорогожичі33 18
Більше 10 років відома на ринку медичних послуг компанія "Інститут клінічної медицини". Клініка пропонує послуги щодо своєчасної якісній діагностиці стану організму і виявленню проблем на ранніх стадіях: експертне ультразвукове дослідження, дуплексне сканування судин, ендоскопічна діагностика (гастроскопія, кольпоскопія), дерматоскопія, функціональна...
  • УЗД наднирників 350
Київ вул. Сергія Данченка, 5 , Куренівка
м.Сирець46 12 м.Дорогожичі60 15
VitaLine - клініка для тих, хто дбає про себе. У клініці надаються послуги УЗ-діагностики, а також проводиться прийом лікарів таких спеціальностей: гінекологія, терапія, дерматологія, косметологія, майстра лазерної епіляції та естетики тіла. Наше кредо- краса через здоров’я!
Працює з
Вт: 10:00-19:00 Ср: 10:00-19:00 Пт: 10:00-19:00 Сб: 10:00-16:00
Київ Пр. Правди, 41-Е , Виноградар
м.Сирець48 18 м.Дорогожичі1 час 05 19 м.Оболонь1 час 11 15
Медичний центр "Євмакс" на Виноградарі надає послуги сімейної медицини, діагностики, педіатрії, гінекології, урології, кардіології, неврології тощо. Тут працюють досвідчені фахівці з персональним підходом до кожного пацієнта.
Київ вул. Білоруська, 11 (1-й поверх, кабінет №2)
м.Лук'янівська9 3 м.Дорогожичі26 6
"Приватний кабінет доктора Дяченко" - це центр, що займається терапевтичним лікуванням хвороб. Клініка надає як індивідуальні консультації, так і виїзди за викликом і попереднього запису на будинок і в офіс для огляду працівників.