Сторінка 4. Діагностичні центри Дніпра

Сб Нед
Віктор
Все чудово. В принципі лікар уважна, ввічлива, на відміну від інших лікарів, в яких мені доводилось побувати на прийомі. Я прийшов приблизно за 5 хвилин до призначеного часу і мене відразу прийняли. Все чітко, та по суті. Результатами задоволений!
Вероніка
Все сподобалося, дуже уважний лікар. Віднісся до моєї проблеми з усією відповідальністю та кваліфікацією. Дала свої контакти. Після прийому можна буде зв'язатися з лікарем. Лікування, яке призначив фахівець дієве. Все чудово. Дякую!
ivan
жена в восторге
наташа
Сегодня были с мужем на УЗИ (3йскрининг),мы конечно вышли в восторге. Настолько всё детально рассказал,показал,объяснил врач,что ни на одном УЗИ таких подробностей мне не рассказывали. Очень понравилась просторная комната и огромный экран :) Хотим сказать спасибо доктору Николаеву за приём,консультацию и детальное обследование! Я жалею только о том,что так поздно узнали о вашей клиники. Процветания вашей клинике!
7,4
Дніпро вул. Старокозацька, 7
м.Вокзальна42 11
Медичний центр лікаря Ніколаєва — спеціалізована клініка жіночого здоров’я. Прийом гінеколога, ведення вагітності та скринінги, діагностика й лікування гінекологічних захворювань. Виконуємо всі види УЗД для жінок і чоловіків на експертному обладнанні. Також приймають суміжні спеціалісти.
7,2
Дніпро вул. Степана Бандери, 15
р.Центральний
Наша клініка працює з 2019 року під керівництвом доктора медичних наук, професора Рекалова Дмитра Геннадійовича. З вересня 2022 року відчинила свої двері клініка у м. Дніпро. Всі фахівці клініки в своїй щоденній роботі керуються найсучаснішими протоколами EULAR та ACR по лікуванню ревматичних захворювань, а також стандартами та протоколами Асоціації...
  • УЗД колінного суглобу (одного) 500
  • УЗД колінних суглобів (2х симетричних) 800
  • УЗД плечового суглобу (одного) 400
  • УЗД плечових суглобів (2х симетричних) 700
  • УЗД ліктьового суглобу (одного) 400
7,1
Дніпро вул. Василя Вишиваного (Свєтлова), буд.42А ж/к Палермо
р.Шевченківський
Медичний центр "Medical Care" - це багатопрофільний заклад амбулаторної допомоги дорослим та дітям. Основна мета - допомогти вирішити Вашу проблему зі здоров'ям комплексно і швидко, попередити і реабілітувати
  • Електрокардіографія (ЕКГ) зі стандартними електродами (реєстрація без розшифрування) 200
  • Електрокардіографія (ЕКГ) зі стандартними електродами з розшифруванням 400
  • Електрокардіографія (ЕКГ) з одноразовими електродами (реєстрація без розшифрування) 300
  • Електрокардіографія (ЕКГ) з одноразовими електродами з розшифруванням 500
  • Розшифрування ЕКГ, принесеної пацієнтом 200
7,1
Дніпро вул. Гагарина, 165
м.Вокзальна60 60
Лікувально-оздоровчий центр "Ала Атлантіс" надає пацієнтам широкий спектр послуг за наступними напрямками: ультразвукова діагностика, генетика, гінекологія, маммология, імунологія, гастроентерологія, педіатрія та терапія. У клініці також можна записатися на консультацію до сімейного лікаря, ендокринолога, хірурга, травматолога, уролога, проктолога і...
Дніпро пл. Соборна, 9 А
р.Соборний
Лікарі нашої стоматології постійно вдосконалюють досвід і застосовують сучасні методики. Ми прагнемо, щоб послуги стоматолога у Дніпрі були доступними, тому встановлюємо справедливі ціни. Дбаємо про комфорт пацієнтів, працюємо без болю, у стерильних та безпечних умовах
  • Радіовізіографія 150
  • Ортопантомограма (Панорамний знімок) 400
  • Розшифровка КТ 600
6,9
Дніпро просп. Науки, 99
р.Соборний
Консультації вузьких спеціалістів. Ультразвукова діагностика на апараті експертного класу всіх органів та систем Широкий спектр аналізів на сучасному обладнанні Сімейна медицина-підпис декларацій
  • Мультиспіральна комп'ютерна томографія (МСКТ) орбіт з болюсним контрастуванням 2 200
  • Мультиспіральна комп'ютерна томографія (МСКТ) навколоносових пазух з болюсним контрастуванням 2 600
  • Мультиспіральна комп'ютерна томографія (МСКТ) головного мозку та шиї з болюсним контрастуванням 3 150
  • Мультиспіральна комп'ютерна томографія (МСКТ) органів грудної порожнини з болюсним контрастуванням 3 125
  • Мультиспіральна комп'ютерна томографія (МСКТ) органів малого тазу з болюсним контрастуванням 3 360
6,5
Дніпро пр-т Науки (Гагаріна), 99 Д
м.Вокзальна78 18
Спеціалізована клініка "Daily Medical" - це консультативно-діагностичний дитячий центр, що надає послуги з функціональної та ультразвукової діагностики для дітей різного віку - від нарождення до підліткового періоду.
  • ЕхоКГ (УЗД серця з доплерографічним дослідженням) 800
  • Тимпанометрія 350
  • Тимпанометрія з рефлексами 400
  • Доплерографія (триплексна) вен 2 нижніх кінцівок - транскраніальний доступ 900
  • Доплерографія (триплексна) судин 1 верхньої кінцівки - транскраніальний доступ 600
6,5
Дніпро вул. Ламана, 17
м.Вокзальна10
  • КТ -ангіографія аорти грудний та черевний відділ (з конрастом) 3 550
  • Ендоскопія (гортані, зовнішнє середнє вухо, порожнини носа, носоглотки) - за 1 ділянку, без відеозапису 400
  • КТ -ангіографія артерій голови (з контрастом) 4 600
  • Відеокольпоскопія 700
  • КТ -ангіографія артерій голови та шиї (з контрастом) 5 050
6,4
Дніпро пр. Науки, 112 А (ЖК Comfort City Рибінський)
р.Шевченківський
Точна діагностика, денситометрія, УЗД, 17 лікарів різних спеціалізацій, лабораторні дослідження, крапельниці краси
  • Колоноскопія (+наркоз) 4 000
  • УЗД органів черевної порожнини + нирки 700
  • УЗД нирок, сечового міхура, передміхурова залоза 750
  • Еластографія печінки (точкова) 750
  • УЗД щитоподібної залози 500
6,2
Дніпро вул. Гвая, 76
р.Самарський
Медичний центр На Ксеньевке надає широкий перелік послуг за напрямками сімейна медицина, імунологія, стоматологія, терапія і ультразвукова діагностика.
  • УЗД органи черевної порожнини 650
  • УЗД легень 650