НеоЛаб, лабораторно-діагностичний центр на Амосова 5 А

Пн: 08:00-14:00 Вт: 08:00-15:00 Ср: 08:00-14:00 Чт: 08:00-15:00 Пт: 08:00-14:00
  • Про клініку
  • Ціни на послуги
  • Відгуки

Сучасний лабораторний центр «НеоЛаб» на Амосова 5а - філія найбільшої мережі діагностичних лабораторій, який проводить всі види досліджень. Персонал лабораторії має високу кваліфікацію, удосконалює навички роботи, впроваджує нові технології і методики.

Для проведення різних аналізів в лабораторії застосовують якісні автоматичні аналізатори від світових лідерів виробництва. Всі цикли автоматизовані, що виключає вплив людського фактора.

Пацієнтам надані послуги:

• серологічна діагностика;
  • гематологічна діагностика;
  • бактеріологічні дослідження;
  • мікроскопічна діагностика;
  • вивчення ДНК на інфекційні захворювання.

Основні переваги лабораторії - гарантія точних результатів, висока якість обслуговування, безпеку для пацієнтів, швидкість виконання діагностики, конфіденційність отриманих результатів, широкий вибір послуг.

НеоЛаб, лабораторно-діагностичний центр на Амосова 5 А, вартість послуг:

дивитися усі ціни

Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.

• Аланінамінотрансфераза (АЛТ)
  • Альфа-амілаза
  • Амілаза панкреатична
  • Аспартатамінотрансфераза (АСТ)
  • Гамма-глутамілтрансфераза (ГГТ)
  • Креатинкіназа(КК)
  • Креатинкіназа МВ-фракція (СК-МВ)
  • Лактатдегідрогеназа (ЛДГ)
  • Ліпаза
  • Ще...

Відгуки та оцінки клініки

Відмітка "10" – найвища оцінка
Лидия
24 грудня '20р.
Давно знаю эту сеть лабораторий. Ходила сначала в другой филиал и была приятно удивлена, когда после переезда обнаружила недалеко возле дома ещё один центр. А осособенно порадовало то, что персонал такой же прияный, улыбчивый и искать новую лабораторию не нужно.
Леонид
17 лютого '18р.
Во время лечения венерического заболевания я делал анализы в НеоЛаб. Предоставленные услуги лаборатории меня устроили, сделала все быстро и аккуратно, также хочу отметить конфиденциальность полученных результатов.
Руслана
04 лютого '18р.
Ми регулярно звертаємося до цієї лабораторії для контролю свого організму і вчасного лікування різних захворювань. Тут роблять лише якісні і достовірні аналізи. Ми вдячні Неолаб за вашу роботу.
08 січня '17р.
Пошли в «Неолаб» с дочкой. Она, хоть уже и не крошка, но всё ещё до потери сознания боится сдавать кровь на анализы. Нам очень повезло с лаборантом – сразу сумела найти подход к дочке, разговорила, отвлекла её, и всё прошло безболезненно и быстро. Ребенок доволен и я тоже, большое спасибо!
Зверніть увагу на інші клініки:
Сучасна клініка відновлення зору "Візіум" на Позняках відноситься до мережі офтальмологічних клінік, займається лікуванням і діагностикою органів зору у дітей і дорослих. У клініці працюють офтальмологи, офтальмохірурги, лікарі-ретинолога, що мають вищу і другу кваліфікаційну категорію, кандидати наук в галузі медицини.
Пн — Пт: 10:00-20:00 Сб: 10:00-18:00 Н: 10:00-18:00
6,1
Більше 10 років відома на ринку медичних послуг компанія «Інститут клінічної медицини». Клініка пропонує послуги щодо своєчасної якісній діагностиці стану організму і виявленню проблем на ранніх стадіях: експертне ультразвукове дослідження, дуплексне сканування судин, ендоскопічна діагностика (гастроскопія, кольпоскопія), дерматоскопія, функціональна діагностика (електрокардіографія), фолікулометрія.
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 09:00-15:00
Реабілітаційний центр "Таврос Плюс" займається відновленням здоров'я, втрачених функцій організму у дітей, підлітків і дорослих без медикаментозного або оперативного втручання.
Пн — Пт: 09:00-18:00
Київ б-р Лесі Українки, 21 (пов. 5, оф. 17) м.Печерська4 5
Кабінет психолога Сухорукової Анастасії надає всебічну психологічну допомогу у вирішенні складних життєвих ситуацій. Прийом веде практикуючий психолог з медичною освітою. Анастасія Андріївна працює в методі транзактного аналізу.
Пн: 10:00-17:00 Вт: 10:00-20:00 Ср: 10:00-17:00 Чт: 10:00-20:00 Пт: 10:00-18:00 Сб: 10:00-15:00