Кабінет психотерапевта Лебедєвої Тетяни
- Про клініку
- Ціни на послуги
- Відгуки
- Лікарі
Спеціалізуюся на роботі з людьми, які страждають від тривоги та депресії, чи то в результаті конкретних подій, таких як важка втрата та втрата, або в більш загальному плані. Допомагаю у роботі над собою, до усвідомлення та примирення зі зміненими обставинами в житті, такими як втрата близьких, формування або розірвання відносин, зміна або втрата роботи.
Працюю з окремими особами та парами на довгостроковій або короткостроковій основі. Консультую пари, щоб допомогти їм покращити якість їхніх відносин, чи то романтичні відносини чи сім’я, допомагаю розвивати навички спілкування, справлятися з труднощами. Консультування пар розпочала у 2005 році. За цей час я провела понад тисячу консультацій для пар і можу з упевненістю стверджувати, що в клієнт-центрованому підході до парного консультування є щось унікальне. Як і в випадку з окремими клієнтами, неконфронтаційний, неосуджувальний підхід у консультуванні дозволяє їм почати чути і поважати одне одного.
- Ціни на послуги
- Відгуки
- Лікарі
Кабінет психотерапевта Лебедєвої Тетяни, вартість послуг:
Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.
- Консультації сімейного психолога (консультація пари, подружжя, партнерів), робота з кількома дорослими членами сім'ї (2 години) 2 400
- Індивідуальна консультація та психотерапія (індивідуальна робота з особистого чи сімейного питання) (60 хв) 1 200
Відгуки та оцінки клініки
Лікарі клініки Кабінет психотерапевта Лебедєвої Тетяни

** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.