Європа, реабілітаційний центр у Білій Церкві
Н: 00:00-24:00
- Про клініку
- Ціни на послуги
- Відгуки
Реабілітаційний центр «Європа» в Білій Церкві займається психосоціальною реабілітацією пацієнтів, які страждають від наркотичної залежності, алкоголізму, ігроманії тощо. Це один з багатьох філій мережі, що працює по всій країні. У центрі забезпечено стаціонарне та амбулаторне лікування, постреабілітаціонну підтримку. Всі співробітники центру - висококваліфіковані фахівці з багаторічним досвідом.
- Ціни на послуги
- Відгуки
Європа, реабілітаційний центр у Білій Церкві, вартість послуг:
Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.
- Детоксикація
- Підшивка алко-десульферам з провокацією на 1 рік
- Кодування за методом Довженка
- Комбіноване кодування Десульферам і Довженко
- Підшивка десульферам і провокація
- Підшивка нарко-налтрексон на 3 міс.
- Підшивка нарко-налтрексон на 6 міс.
- Кодування від алкоголізму
- Індивідуальні консультації психолога, 1 міс.
- Реабілітація
Відгуки та оцінки клініки
Инна
27 березеня '19р.
Прекрасное учреждение, все чистенько и уютно. Персонал приветливый, с удовольствием идет на встречу клиентам. Рекомендую!
24 березеня '19р.
Суперский центр! Чувствуешь себя будто в лучших Европейских центрах, замечательное качество обслуживания, рекомендую!
Тарас
19 березеня '19р.
Сюда мы приводили тещу, чтобы закодировали от алкогольной зависимости. Уже всех домашних извела, у жены уже просто руки опускались, и дети не понимали что происходит. Спасибо сотрудникам центра, что вернули к нормального жизни близкого нам человека.
Зверніть увагу на інші клініки:
вул. Шевченка, 9
Tendo Med — це медичний центр з сучасною діагностично-лікувальною базою, ефективними методами реабілітаці та командою фахових лікарів. Наші лікарі вміло допомагають пацієнтам покращити самопочуття та впоратися з хворобами.
Пн — Пт: 09:00-21:00
вул. Ярослава Мудрого 5/13
«ОН Клінік» в Білій Церкві – перший сучасний медичний центр для дорослих. Пацієнти мають змогу отримати послуги у відділеннях проктології, дерматології, гастроентерології, трихології, хірургії, гінекології, сімейної медицини, отоларингології, діагностики (ендоскопії та УЗД). Клініка оснащена найкращим обладнанням світових виробників, а прийом ведуть висококваліфіковані фахівці.
Пн — Пт: 08:00-20:00
Сб: 08:00-18:00 Н: 10:00-16:00
вул. Шевченка, 146
ЛОР-центр та центр слуху «Беттертон» у Білій Церкві вже більше 7 років спеціалізується на передовій сурдології й отоларингології, надаючи пацієнтам широкий спектр послуг з діагностики слуху, підбору та налаштування слухових апаратів, виготовлення індивідуальних вкладишів, берушей тощо. Займається діагностикою та комплексною терапією запальних, інфекційних та хронічних патологій ЛОР-органів.
Пн — Пт: 09:00-18:00
Сб: 09:00-18:00 Н: 09:00-18:00