Одеса,
Пн — Пт: 09:00-19:00
- Про клініку
- Ціни на послуги
- Відгуки
Центр корекції зору Lumos (Лумос) — це цілісний супровід і обслуговування клієнтів, які страждають захворюваннями органів зору.
- Ціни на послуги
- Відгуки
Люмос (Lumos), центр турботи про зір, вартість послуг:
Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.
- УЗД очей
- Діагностика зору у дорослих та дітей
- Підбір окулярів для зору для дітей і дорослих
- Підбір лінз для дітей та дорослих
- Первинна діагностична консультація офтальмолога
- Первинна діагностична консультація офтальмолога для пенсіонерів
- Первинна діагностична консультація офтальмолога при замовленні очок
- Первинна консультація дитячого офтальмолога (проходить в умовах розширеної зіниці)
- Повторна консультація офтальмолога (до 3-4 місяців після первинного обстеження)
- Повторна консультація дитячого офтальмолога (до 3-4 місяців після первинного обстеження)
- Повторна консультація офтальмолога (через 6 місяців після первинного прийому)
- Повторна консультація дитячого офтальмолога (через 6 місяців після первинного прийому)
- Консультація ретинолога:
- Підбір рецепта на окуляри в свою оправу
- Підбір МКЛ (включає первинну офтальмологічну діагностику та навчання користуванням МКЛ)
- ОСТ біометрія
- ОСТ одного відділу
- ОСТ двох відділів
- ОСТ трьох відділів
- А-сканування (визначення розмірів ока, кришталика, глибини передньої камери ока)
- Кератотопографія
- Комп'ютерна периметрія (визначення полів зору)
- Контроль внутрішньоочного тиску за допомогою приладу iCare
- Моніторинг внутрішньоочного тиску за допомогою приладу iCare (протягом 2-х тижнів), вартість за послугу
- Програма "Паспорт зору діти" (проводиться в умовах розширеної зіниці)
- Програма "Паспорт зору дорослі"
- Програма "Контроль короткозорості"
- Річна програма спостереження за програмами "Корекція ортокератологічними лінзами) *:
- Склеральні лінзи
- Видалення сторонніх тіл кон'юнктиви
- Видалення сторонніх тіл рогівки
Відгуки та оцінки клініки
23 вересня '23р.
Нашла эту клинику по отзывам и не пожалела.Очень понравился подход доктора,общение с дочкой, аппаратура,всё на высоком уровне,спасибо
Віталій
21 серпня '23р.
Дуже сподобалось, як швидко та професійно провели діагностику та підібрали мені окуляри. Задоволений )
Эвдокия
12 березеня '20р.
, лікар Свидзинская Ирина Леонидовна
Отримали детальну консультацію. Нам відповіли на всі наші запитання. Дитина була обстежена від а до я. Данні рекомендації, та призначене лікування - ефективне. Зараз краще. Ми дуже задоволені прийомом. Спасибі величезне спеціалісту.
Громовы
08 березеня '20р.
, лікар Жуманазаров Алибек Аминбоевич
Сподобалося, що лікар зробив повне обстеження. Розповів все повністю: що, як, чому, описав як могло з'явитися моє захворювання. Все зробив оперативно, уважно, та професійно. Абсолютно задоволений, буду повторно звертатися. Дякую!
19.03.2017
08 березеня '20р.
, лікар Кутас Ирина Викторовна
Був приємно здивований співчутливим ставленням спеціаліста до мої дитини. Якісний огляд, діагноз, консультації по телефону в неробочий час. Хороший професіонал і гідна людина. Безперечно прийдемо ще! Рекомендую усім! Дякую!
Качурова Ирина Николаевна
06 березеня '20р.
, лікар Качурова Ирина Николаевна
Лікар приємна, добре розповіла і пояснила все. Задавала багато уточнюючих запитань, видно що професіонал своєї справи. Призначила додаткові обстеження. За резьтатами досліджень виставила діагноз. Все було на найвищому рівні!
02.04.2017
04 березеня '20р.
, лікар Свидзинская Ирина Леонидовна
Дуже уважний доктор, і хороша людина! Таких професійних дитячих офтальмологів, мабуть, не знайдеш вже. Вміє установити контакт з дитиною, в грайливій формі проводить обстеження. Мені дуже сподобалося! Однозначно прийдемо ще! Дякую!
Эся
29 лютого '20р.
, лікар Жуманазаров Алибек Аминбоевич
Лікар залишив приємне враження після себе. Відчувається хороша кваліфікація лікаря, пояснює доступно для розуміння простої людини, яка не пов'язана з медициною. Діагноз точний, лікування уже допомагає. Все супер! Рекомендую!
Есения
26 лютого '20р.
, лікар Кутас Ирина Викторовна
Поки що були тільки на первинному прийомі, сподобалося прямо таки всі, 5 з 5, Ірина Вікторівна все пояснює, розповідає що, чому, як і навіщо. Для мене це було важливо, зрозуміти в чому суть проблеми у мої дитини. Звертайтеся, не пошкодуєте!
Качурова Ирина Николаевна
05 лютого '20р.
, лікар Качурова Ирина Николаевна
Чудовий лікар. Ми, дуже довго з нею розмовляли. Вона відповіла на всі мої запитання, дуже добре проконсультувала. Мені було, дуже комфортно. Сподобалося, дуже дбайливе і спокійне ставлення лікаря! Залишилося, гарне враження.
Зверніть увагу на інші клініки:
Medessa MPT 3.0 Tesla — це сучасний центр магнітно-резонансної томографії. На території клініки розташований високоефективний та точний томограф останнього покоління. Це єдиний апарат, який є на території України.
Ключова перевага центру МРТ — це швидке та якісне обслуговування пацієнтів з отриманням точного результату. Основний напрямок діяльності — магнітно-резонансна томографія відділів головного мозку; черевної порожнини та заочеревинного простору, суглобів. На території центру можна оцінити стан прямої кишки, печінки та судин. Обмежень для дослідження небагато. Клініка відкриває свої двері для пацієнтів будь-якого віку.
Пн — Пт: 08:00-20:00
Сб: 08:00-20:00 Н: 08:00-20:00
Медичний центр Оксфорд Медікал на Котовського – це одна з філій широкої мережі медичних клінік, які мають лікувально-діагностичний профіль та готові надати кваліфіковану допомогу пацієнтам будь-якого віку.
Пн — Пт: 08:00-20:00
Сб: 08:00-20:00 Н: 08:00-20:00