Мазок з уретри в Вінниці

Пакет №331 ' Урогенитальное здоровья. Базовый ' Соскоб из уретры, цервикального канала. (ПЦР Chl. Trachomatis, Myc. Genitalis, HSV1,2, Ur. Species) 880 грн
Бакпосів зі слизових оболонок чоловічих статевих шляхів (уретра, матеріал з простати, сперма) на мікрофлору. Автоматична ідентифікація бактерій до виду. Чутливість до антибіотиків ДДМ 435 грн
Біопсії уретри 720 грн
6,0
Фильтр: (Знайдено 18 клінік)
Знайдено 18 клінік

Сб Нед
Сортировка
Жмут Олександр Борисович
ірина
хороша лабораторія, неодноразово користувалась вашими послугами
Анатолій
Хочу висловити велику і щиру подяку МЦ «Омеда» за своєчасну і кваліфіковану допомогу. Я досить тривалий час хворів на гломерулонефрит, під час чергового обстеження виявилось, що мої нирки перестали працювати, це був трохи для мене шок, але я дуже вдячний завідуючій лабораторією Швець Вікторії, яка своєчасно наголосила, щоб я терміново звернувся до нефролога і це якоюсь мірою врятувало мені життя. Через те, що мої нирки погано працювали тривалий час в мене розвинулася анемія і я потребував переливання крові, тому за порадою дружини здав аналіз крові на групу і резус-фактор, і дякуючи Богові що я перевірив цей аналіз в МЦ «Омеда» , тому що я все життя жив і думав як мені говорили що маю lll групу, а виявилось що маю lV групу крові, і це знову мене врятувало від ускладнень. Далі я готувався до трансплантації нирки і вже без вагань всі обстеження проходив в МЦ «Омеда», до яких не було жодних зауважень у лікарні св. Пантелеймона у м.Львові, де я оперувався. Я дуже вдячний лаборантам Полянській Наталії, Колісник Олені, медичним сестрам, адміністраторам, лікарям УЗД і усім лікарям до кого я звертався у цій клініці за чуйне, уважне , ввічливе, кваліфіковане завжди привітне ставлення. Я і надалі потребую постійного ретельного обстеження, тому завжди його проходжу в МЦ «Омеда», і раджу своїм рідним та друзям цю клініку. Якщо Ви розгублені і не знаєте куди звернутись і що робити, коли Ви захворіли, чи хочете пройти профогляд звертайтесь в МЦ «Омеда», тут Вам завжди допоможуть кваліфіковані спеціалісти.
Віта
Працюють в клініці професійні лікарі , та чуйні люди .Я неодноразово зверталась за допомогою тільки приємні враження .особливо хочу подякувати Саган Вікторію Ярославівну залишилася задоволена результатом лікування, побільше таких лікарів
Вінниця вул. Матроса Кішки, 10 Г
Меділабс — сучасна лабораторія, створена молодими перспективними фахівцями для надання кваліфікованих послуг в області лабораторної діагностики. У центрі використовується інноваційне обладнання останнього покоління, якісні реактиви, що в комплексі дозволяє мінімізувати ймовірність помилок, отримати достовірний результат в найкоротші терміни.
  • Пакет №331 ''Урогенітальне здоров'я. Базовий'' Зіскоб з уретри, цервікального каналу. (ПЛР Chl. trachomatis, Myc. genitalis, HSV1,2, Ur. par.,urea.) 1 200
  • Пакет №334 ''Урогенітальне здоров'я. Міні'' Зіскоб з уретри, цервікального каналу (ПЛР. Chl. trachomatis, Myc. genitalis, Ur. parv.,urea) 860
  • Пакет №335 ''Урогенітальне здоров'я. Максі'' Зіскоб з уретри, цервікального каналу (ПЛР. Chl. trachomatis, Myc. genitalis, Ur. parv, urea, Trichomonas vaginalis, бакпосів) 1 530
  • Пакет №336 ''Урогенітальне здоров'я. Патогенний'' Зіскоб з уретри, цервікального каналу (ПЛР. Якісне визначення. Chl. trachomatis, Myc. genitalis, Trichomonas vagin, Neisseria gonorrhoe) 1 150
  • Пакет №337 ''Урогенітальне здоров'я'' Зіскоб з уретри, цервікального каналу (ПЛР. Chl. trachomatis, Myc. genitalis, Myc. hominis, Ur. par/urea, Tr.vagin, Neisseria gonorrhoeae,Gardn. vag.) 1 960
  • дивитися весь прайс
Вінниця, м. Жмеринка, вул. Київська, 131 Б
7,0
Вінниця, м. Тульчин, вул. Леонтовича, 114 (Тульчинская ЦРЛ, каб. 9)
Вінниця, вул. 600-річчя, 80
Вінниця, вул. Марії Литвиненко-Вольгемут, 5
Вінниця, м. Хмільник, вул. Шевченка, 28 А
3,7
Вінниця, м. Бар, вул. Каштанова, 34 (пов. 3, каб. 54)
3,7
Вінниця, м. Бершадь, вул. Будкевич, 2 (Бершадська ОЛІЛ, пов. 4, каб. 426)
Ще 9 філій
5,6
Вінниця вул. Олега Антонова, 29
Медичний центр "Омеда" - це багатопрофільна лікувально-діагностична клініка, в якій пацієнтові надають кваліфіковану медичну допомогу по діагностиці та лікуванні в терапевтичної та педіатричної галузі. Прийом пацієнтів ведуть досвідчені лікарі з багаторічним досвідом практичної діяльності. Відвідувачам клініки "Омеда" пропонуються адекватні ціни на всі види послуг:
Вінниця вул. Лебединського, 7
Приватний багатопрофільний медичний центр «Товмед» створений у 2007 році, оказує медичну допомогу у діагностиці та лікуванні широкого спектра захворювань.
Вінниця вул. Першотравнева, 27 (пов. 3)
Приватний урологічний кабінет спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань нирок та сечостатевої системи методами традиційної та народної медицини.
Працює з
Пн: 09:00-12:00 Вт: 14:00-18:00 Ср: 09:00-12:00 Чт: 14:00-18:00 Пт: 09:00-12:00