Брекети у Львові

Можливо, вас цікавлять лікарі ортодонти
Лікування частковою брекет-системою 17500 грн
Лікування лігатурною металевою брекет-системою (1 щелепа) 32100 грн
Активація брекет системи 1 щел ( без заміни дуги ) 400 грн
Гігієна брекети (ортодонт) 1800 грн
Брекет-система Damon Clear самолігуюча (1 щелепа) 30000 грн
Брекет-система на 1 щелепу (Edgewise) 17000 грн
Лікування прикусу брекет-системою металевою лігуючою (одна щелепа) 19000 грн

Брекети (ортодонтичні скоби) — це складні ортодонтичні незнімні конструкції, які використовуються для корекції положення зубів. Вони кріпляться на поверхню зубів спеціальним медичним клеєм.

Підготовчі процедури

Спочатку лікар з'ясовує повну інформацію, робить гіпсові моделі і панорамні знімки щелеп пацієнта, а також рентген черепа. Крім того, визначає траєкторію пересування зубів, план і тривалість лікування. До установки брекетів слід вилікувати карієс і хвороби ясен.

Брекети

Кожен елемент системи кріпиться на окремий зуб за допомогою клею. Після цього всі брекети об'єднуються дугами. На 6-й і 7-й зуб стоматолог встановлює ортодонтичні кільця і щічні замки. Опір дуг при фіксації за допомогою елементів конструкції дозволяє повільно і поступово вирівнювати зуби. Процес лікування займає 1-1,5 року. Установка брекет-системи вимагає дотримання лікарських приписів. Кабінет стоматолога доведеться відвідувати раз на 1-1,5 місяця для корекції ортодонтичної системи.

У разі постійного поїдання занадто твердої їжі частини конструкції будуть деформуватися (їх доведеться міняти). Недотримання гігієни ротової порожнини веде до утворення жовтого нальоту з неприємним запахом, якого можна позбутися за допомогою професійної чистки.

Показання та протипоказання

Показання:

• виправлення прикусу;
  • зміщення центральної лінії;
  • виведення ретинірованних зубів у дугу.

Протипоказано:

• пацієнтам з остеопорозом, остеонекрозом;
  • при вродженій остеопатії;
  • при дисплазії;
  • тим, хто страждає від розладів психіки;
  • хворим на туберкульоз, онкологічні захворювання;
  • при пародонтиті важкої форми;
  • пацієнтам із захворюваннями скронево-нижньощелепного суглоба.

Наслідки

Сучасні зубні брекети дозволяють ефективно усувати зубощелепні аномалії.

Найбільш практичні та естетично привабливі конструкції з сапфіру, полімеру, золота або комбіновані.

Важливо дотримуватися всіх рекомендацій лікаря. При недотриманні рекомендацій можливі такі наслідки: розрізи і подряпини слизової, виникнення каріозних ділянок.

Знайдено 23 клініки

Сб
Андрій
У Дентал Євро приємна атмосфера: затишний інтер’єр, ввічливий персонал. Андрій Білинський лікував карієс, процедура пройшла швидко і безболісно
Заремба Юрiй Iгорович, дуже професійний стоматолог. Полікував карієс та відреставрував зуби ідеально. Швидко та безболісно. Дякую велике!
Андрій
Шикарна стоматологія, досвідчені фахівці. Роблять скрадне протезування зубів з імплантами.
Мегель Сніжана Петрівна
8,2
Львів вул. Академіка Єфремова, 75 (Клініка естетичної стоматології)
р.Франківський
Приватний стоматологічний кабінет лікаря Юрія Заремба надає послуги з лікування та профілактиці захворювань ротової порожнини, зубів та ясен. Пацієнтів приймає стоматолог-терапевт, ортопед. Лікар має вищу кваліфікаційну категорію.
Львів вул. Замарстинівська, 150
р.Шевченківський
Стоматологічний центр ДЕНТАЛ ЄВРО у Львові надає широкий спектр якісних стоматологічних послуг, використовуючи новітні технології та безпечні матеріали, щоб допомогти вам досягти бажаного результату. З 2007 року наші досвідчені фахівці працюють над створенням ідеального вигляду для кожного пацієнта, зберігаючи доступні ціни на лікування.
  • Брекет-система на 1 щелепу (Edgewise) 17 000
  • Брекет-система на 1 щелепу керамічна 25 000
  • Брекет-система на 1 щелепу сапфірова 27 000
Львів вул. Івана-Теодозія Куровця 10
р.Франківський
Vidnova Clinic — мережа сучасних медичних клінік, що спеціалізується на таких напрямках: пластична хірургія, стоматологія, лазерна, ін'єкційна, апаратна косметологія. Місія Vidnova Clinic — ми творимо гармонію тіла, привабливої зовнішності та здорової усмішки. Ми пропонуємо комплексний підхід до здоров'я та краси. Vidnova Clinic — клініка, яку знають та рекомендують друзям, колегам, знайомим.
  • Активація брекет системи 1 щел ( без заміни дуги ) 400
  • Активація брекет системи 1 щел ( з заміною дуги ) 800
  • Зняття брекет системи 1 500
  • Металева брекет система (классична) 1 щелепа 17 000
  • Підклейка 1 брекета (В) 500
Львів вул. Шевченка, 17
р.Галицький (Центр)
RIKOTA – стоматологія, де вас лікують так, як треба. Мережа з 5 клінік працює для вас у Львові та Варшаві. Професійність лікарів, сервіс і щоденна турбота про здоров’я зубів стають частиною вашого лайфстайлу.
  • Корекція брекет-сиситеми для первинного пацієнта 2 900
  • Корекція самолігатурної брекет-системи (складний клінічний випадок) 2 500
  • Корекція лігатурної брекет-системи (складний клінічний випадок) 2 280
  • Корекція самолігатурної брекет-системи 1 350
  • Корекція лігурної брекет-системи 1 200
6,8
Львів вул. Шевченка 60, корп 18 (ЖК Семицвіт)
р.Шевченківський
Медичний центр Giorno - це мережа сучасних багатопрофільних мед центрів та сімейних стоматологій. Наразі мережа Giorno вже налічує 5 клінік, але попереду відкриття нових локацій. Медичний центр проводить діагностику та лікування дорослих і дітей з основних напрямків медицини. Приймає лікар: Москвяк-Демків Анна Євгенівна
  • Брекет-система Damon Clear самолігуюча (1 щелепа) 30 000
  • Брекет-система керамічна (1 щелепа) (АКЦІЙНА вартість 15400 грн ) 22 000
  • Брекет-система керамічна самолігуюча (1 щелепа) (АКЦІЙНА вартість 20 020 грн. ) 28 600
  • Брекет-система лінгвальна 68 000
  • Брекет-система металева (1 щелепа) (АКЦІЙНА вартість 9450 грн ) 13 500
Львів вул. Городницька, 9
р.Шевченківський
RelaxDent — це вибір впевненості та професіоналізму. Наша мета — зробити ваш візит у стоматологію RelaxDent приємним та ефективним. Довірте своє здоров'я нашій команді професіоналів, і ми забезпечимо вам найкращі результати. Записуйтесь на консультацію вже сьогодні і переконайтеся в якості наших послуг особисто! Приймає лікар: Патрітєєв Максим Дмитрович
  • зняття брекет системи і полірування емалі) 2 000
  • Встановлення брекетів (дві щелепи), в доларах 1 400
  • Встановлення часткової брекет-системи, в доларах 100
  • Гігієна брекети 1 800
  • Приклеїти брекет 500
6,7
Львів вул. Шевченка, 80б (ЖК Шоколад)
р.Шевченківський
White&White Dental Studio у Львові — сучасна стоматологія з командою досвідчених фахівців. Точність, стерильність, цифрові технології та індивідуальний підхід до кожного пацієнта — усе для вашої ідеальної усмішки Приймає лікар: Кролівець Тетяна Григорівна
Акції
Львів вул. Володимира Великого, 10 Б
р.Франківський
Ми пропонуємо повний спектр стоматологічних послуг - від профілактики до складних тотальних реабілітацій. Наші досвідчені лікарі з досвідом понад 10 років практики, забезпечують високоякісне лікування для всієї родини. Наша клініка має дві зручні локації, що дозволяє вам обрати найбільш комфортний варіант для вашого візиту. Ми використовуємо лише сучасні рішення, новітнє обладнання та високоякісні матеріали щоб гарантувати найкращі результати для наших пацієнтів. Ваш спокій завтра візит до нас сьогодні. Приймає лікар: Назаров Олександр Володимирович
  • Лікування прикусу брекет-системою металевою лігуючою (одна щелепа) 19 000
  • Лікування прикусу брекет-системою металевою самолігуючою АО (одна щелепа) 23 000
  • Лікування прикусу брекет-системою металевою самолігуючою Damon (одна щелепа) 27 300
  • Лікування прикусу брекет-системою самолігатурною родієвою (одна щелепа) 25 000
  • Повторна фіксація металевого брекета при лікуванні прикусу 500
6,1
Львів вул. Пекарська, 55/3
р.Личаківський
Ортодонтологічний центр "Villa Louisa" спеціалізован на естетичній стоматології та візуальній діагностиці ротової порожнини, працює з 2013 року. У роботі фахівці клініки дотримуються європейських стандартів, орієнтуючись на роботу французьких колег. Серед обладнання клініки Gendex CB 500 (для КТ, за допомогою якого проводяться кольорові панорамні знімки 2D і багатошарові 3D-моделі). Gendex GXDP-300 (США), панорамний рентген.
  • Брекет-система 2*4 8 000
  • Оклюзійна накладка брекети/пластинка 450
6,1
Львів ул. Водная, 3/1
р.Шевченківський
Стоматологічна клініка Овчара почала існування у 1995 році, пропонує широкий спектр стоматологічних послуг, спираючись на досвід лікарень США та за допомогою сучасного високотехнологічного обладнання. Лікарі пройшли навчання та стажування за кордоном.
  • Брекет-система 3M ESPE от 15 500