Компьютерная периметрия глаз в Киеве (Деснянский район)

Возможно, вас интересуют врачи офтальмологи в Деснянском районе
Компьютерная периметрия 700550 грн
Найдено 2 клиники
Семенюк Віталій Петрович
Хочу виразити подяку всім працівникам Центру Ока, в тому числі хочу відмітити дружелюбну атмосферу рецепції, професійну роботу лікарів Грекової Ніни Георгіївни, Максима Андрійовича та привітну діагностику. По результатам обстежень був направлений до асистента хірурга, отримав від нього вичерпну інформацію по стану здоров'я. Було рекомендовано провести операцію, по якій ми дійшли домовленості. Сподіваюсь все пройде чудово.
Тимохіна Наталія Олексіївна
Звернулась до клініки Центр ока, в зв'язку з погіршенням зору, бо хотіла отримати більш широку діагностику. На огляді лікар Ніна Георгіївна виявила дистрофію сітківки з розривами обох очей, що було дуже несподівано для мене. Процедуру лазерної коагуляції було виконано в той самий день. Наразі після повторного огляду зі станом моїх очей все добре, за що дуже вдячна. І просто хочу порадити звернутись з профілактичною перевіркою зору, бо сама діагностика і перевірка проходить швидко і на сучасному обладнанні.
Загорулько Вікторія
Сподобалось обслуговування та відношення до пацієнта. Лікар Кравець провела корекцію зору, відновили зір до 120% !! Дуже вдячна! Рекомендую клініку.
Соловйова Марія
Робила корекцію зору в них. Лікарі добрі, персонал привітний. Обладнання сучасне. Щодо операції, все чітко пояснюється до та після операції, сама операція проходить не довго, безболісно, вам все пояснюють що вони роблять, кожен їх рух. Рекомендую.
Киев ул. Закревского, 22
м.Черниговская м.Лесная м.Дарница
Офтальмологическая клиника Центр Ока предлагает пациентам уникальные методики по лечению патологий глаз. Клиника оснащена современным диагностическим и лечебным оборудованием.
  • Компьютерная периметрия 700 550
Віта Медікал
Киев ул. Оноре де Бальзака, 80
м.Лесная18 м.Оболонь17
Вита Медикал — современный медицинский центр в Киеве, предлагающий услуги квалифицированного детского врача. Наша главная задача — забота о здоровье и благополучии детей в долгосрочной перспективе.