Спинальная анестезия в Днепре

Возможно, вас интересуют врачи анестезиологи
Анестезия спинальная 3500 грн
Спинальная инфузия местного обезболивания 4000 грн
Найдено 2 клиники

Работает по:

Сб Вс
Виктория
Добре, що тепер у нашому місті є така клініка з кваліфікованими лікарями та ввічливим персоналом. Привезла на консультацію свого літнього тата з інвалідністю, було ухвалено рішення побути йому в клініці кілька тижнів, поправити здоров'я. У тата залишилися теплі спогади про проведений час у санаторії. Тому що умови тут практично як у санаторії, чудові комфортны палати, цілодобовий догляд, місця для прогулянки на свіжому повітрі.
В цій клініці працюють люди, які люблять і знають свою справу. Пацієнт і його проблеми на першому місці. Рекомендую.
Суслов Олексій Георгійович
Професійно , ввічливо…
Хоменко Іван Віталійович
Лікар уважна, приємна у спілкуванні. Допитлива - з'ясувала всі деталі і дрібниці ситуації
Днепр пер. Фестивальный, 5
м.Проспект Свободы103 18
В 2016 году начал свою работу украинско-немецкий медицинский центр "АВРОРА ВРТ". Медучреждение предоставляет услуги по лечению половых расстройств у мужчин и женщин.
  • Анестезия спинальная 3 500
Днепр ул. Шинная, 11
р.Шевченковский
CEREBRUM — частная медицинская клиника в Днепре, оказывающая комплексную психиатрическую, наркологическую, паллиативную и гериатрическую помощь. Мы объединяем медицинский опыт, индивидуальный подход и удобные условия для восстановления и поддержки.
  • Спинальная инфузия местного обезболивания 4 000