Эпидуральная анестезия в Днепре

Возможно, вас интересуют врачи анестезиологи
Эпидуральная инъекция мест. обезболивание 4000 грн
Найдено 3 клиники

Работает по:

Сб Вс Круглосуточно
Єлизавета
Хочу висловити щиру подяку працівникам цієї клініки. Атмосфера тут дуже тепла та доброзичлива, завжди відчувається професіоналізм та уважне ставлення до пацієнтів. Лікарі детально пояснюють усі етапи лікування, прислухаються до потреб та побоювань, підтримують морально. Персонал доброзичливий і завжди готовий допомогти. Особливо хочу відзначити ефективність терапії та індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Я відчула значне покращення стану та психологічного самопочуття завдяки цій клініці. Рекомендую всім, хто потребує кваліфікованої та уважної допомоги.
Сергей
Отдельно хочу поблагодарить кардиолога этой клиники, которая благодаря своим знаниям и высокой квалификации врача спасла мне жизнь ! И это очень хорошо
Serhii
Дуже гарна клініка, ввічливість та професіоналізм лікарів вражає! Дякую вам!!
Виктория
Добре, що тепер у нашому місті є така клініка з кваліфікованими лікарями та ввічливим персоналом. Привезла на консультацію свого літнього тата з інвалідністю, було ухвалено рішення побути йому в клініці кілька тижнів, поправити здоров'я. У тата залишилися теплі спогади про проведений час у санаторії. Тому що умови тут практично як у санаторії, чудові комфортны палати, цілодобовий догляд, місця для прогулянки на свіжому повітрі.
8,2
Днепр ул. Шинная, 11
р.Шевченковский
CEREBRUM — частная медицинская клиника в Днепре, оказывающая комплексную психиатрическую, наркологическую, паллиативную и гериатрическую помощь. Мы объединяем медицинский опыт, индивидуальный подход и удобные условия для восстановления и поддержки.
  • Эпидуральная инъекция мест. обезболивание 4 000
  • Эпидуральная инъекция мест. опиоидная 4 000
  • Эпидуральная инфузия опиоидная 4 000
Днепр ул. Горького, 16
м.Вокзальная11 3
В "Клинике семейной медицины" предоставляют следующие услуги: КТ и МРТ; кардиологическая ударно-волновая терапия; денситометрия; оперативная гинекология и урология; лабораторная, ультразвуковая и функциональная диагностики; консультации профильных специалистов; гастроскопия; рентгеновские снимки в различных проекциях; оперативная травматология; нейрохирургия; коронарография.
4,7
Днепр ул. Херсонская, 10 А