Катетеризация мочевого пузыря в Днепре (Шевченковский район)

Возможно, вас интересуют врачи урологи в Шевченковском районе
Катетеризация мочевого пузыря 500 грн
Найдено 2 клиники

Работает по:

Сб Вс
Хочу в перш за все виразити неймовірну подяку персоналу за такий теплий і людяний і професійний прийом! Кожного -адміністратора, медичних сестер і лікарів! Саме вже перебування в стінах клініки втілює спокій і надію, умови перебування дуже -дуже комфортні, можу сміливо радити клініку всим хто потребує допомоги у сфері на якій спеціалізується клініка , бо саме у мене тривожний розлад з панічними атаками, і без цієї допомоги, що надають мені тут - я би просто вже не впоратись ) дяка ще раз клініці і персоналу!
Мороз Світлана
Щира подяка колективу починаючи з телефонного дзвінка і до завершення процедури так тримати Дякую Вам
Ілона
Дуже вдячна за гарний сервіс в обслуговуванні пацієнтів. Але особливо вдячна лікарю-офтальмологу Гарькавій. Н. А. Рекомендую як висококваліфікованого лікаря, після курсу лікування у дитини покращився зір.
Звернулася з почуттям тривоги, від постійного стресу через війну. Пройшла курс лікування, наразі зараз мені набагато легше. Дуже дякую Кулешову Сергію Олександровичу .
Здоровое поколение
8,9
Днепр Запорожское шоссе, 38
м.Вокзальная112 19 м.Метростроителей120 20
Клиника широкой специализации "Здоровое поколение" — это лечебно-диагностический центр, в котором проводится терапевтическое лечение, профилактика и комплексная диагностика самых различных заболеваний.
  • Катетеризация мочевого пузыря 300
Днепр ул. Шинная, 11
р.Шевченковский
CEREBRUM — частная медицинская клиника в Днепре, оказывающая комплексную психиатрическую, наркологическую, паллиативную и гериатрическую помощь. Мы объединяем медицинский опыт, индивидуальный подход и удобные условия для восстановления и поддержки.
  • Катетеризация мочевого пузыря 500