Катетеризація сечового міхура у Дніпрі (Шевченківський район)

Можливо, вас цікавлять лікарі урологи в Шевченківському районі
Катетеризація сечового міхура 150 грн
Знайдено 2 клініки

Сб Нед
Виктория
Добре, що тепер у нашому місті є така клініка з кваліфікованими лікарями та ввічливим персоналом. Привезла на консультацію свого літнього тата з інвалідністю, було ухвалено рішення побути йому в клініці кілька тижнів, поправити здоров'я. У тата залишилися теплі спогади про проведений час у санаторії. Тому що умови тут практично як у санаторії, чудові комфортны палати, цілодобовий догляд, місця для прогулянки на свіжому повітрі.
В цій клініці працюють люди, які люблять і знають свою справу. Пацієнт і його проблеми на першому місці. Рекомендую.
Коваленко Валентина Володимирівна
Дуже добре
Дагаєв Микита Сергійович
Все дуже сподобалось! Дякую!
Здоровое поколение
9,1
Дніпро Запорізьке шосе, 38
м.Вокзальная 112 19 м.Метростроителей 120 20
Медичний центр "Здорове покоління" - багатопрофільна клініка, яка розпочала своє функціонування в 2014 році. Вона стала другою клінікою одноіменної мережі медичних центрів у Дніпропетровську. Обладнана за останнім словом техніки. Серед кількох десятків працівників - спеціалісти вищої категорії, які проходили стажування за кордоном.
  • Катетеризація сечового міхура 150
Дніпро вул. Шинна, 11
р.Шевченковский
CEREBRUM — приватна медична клініка в Дніпрі, що надає комплексну психіатричну, наркологічну, паліативну та геріатричну допомогу. Ми поєднуємо медичний досвід, індивідуальний підхід і комфортні умови для відновлення та підтримки.
  • Катетеризація сечового міхура 500