Сторінка 2. Приватні лікарі в Ужгороді

Фільтр: (Знайдено 64 лікаря 4 відгука) Сортування: (Рейтинг)
Стецюнич марія василівна
Дуже гарний спеціаліст, знається на своїй роботі
Мирослава
Дуже хороший лікар Наталія Василівна.. Пояснює зрозуміло і доступно... Налаштовує на позитив... Досвідчений професіонал
Юля
Дуже добрий спеціаліст. Ходжу до неї с приводу вагітності. В мене діагностували деякі проблеми, які потребують термінового вирішення. Якщо це не зробити, я можу назавжди залишитися без дітей. Проходжу активне лікування, та вірю що спеціаліст мені допоможе.
30 грудня '19 г.
Людмила
Досвідчений професіонал своєї справи
Акушер-гінеколог, Репродуктолог, УЗД-спеціаліст
Доктор Гецко Наталья Васильевна специализируется в области акушерства-гинекологии, репродуктологии. Владеет навыками проведения УЗИ органов малого таза. В обязанности врача входит диагностика, лечение заболеваний половой системы у женщин. Обратиться к специалисту можно при бесплодии, нарушении менструального цикла, сальпингоофорите, эндометрите.
Акушер-гінеколог, гінеколог-ендокрінолог, репродуктолог, лікар УЗД
Лікар акушер-гінеколог, гінеколог-ендокрінолог, репродуктолог, лікар УЗД Ібадова Тунзала Валаддінівна займається лікуванням жіночого безпліддя, веденням вагітності, введенням та видаленням внутрішньоматкової спіралі. Проводить кольпоскопію, ультразвукове дослідження органів малого тазу, молочних залоз, також проводить УЗД першого триместру вагітності.
Педіатр
Педіатр Русановська Ольга Володимирівна проводить огляд новонародженого, консультує мам з питань грудного вигодовування. Займається питаннями вакцинації. Проводить лікування та профілактику дітей різного віку.
Проктолог, хірург
Проводить комплексний проктологічний огляд (включає анаскопію та ректоскопію), має навички безопераційного лікування геморою, анальних тріщин.
Дерматовенеролог, трихолог, косметолог
Ендокринолог
Кваліфікова лікар-ендокринолог з багаторічним досвідом роботи, специалізується на лікуванні хвороб ендокринної системи, включаючи цукровий діабет, гормональні порушення, ожиріння.
Ендокринолог
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-05-02
Інфекціоніст
Офтальмолог, детский офтальмолог
Профессиональной задачей врача является сохранение остроты зрения у взрослых пациентов и детей. Обязательно найдет контакт и поможет найти решение офтальмологических проблем каждого пациента.