Комаречко Тетяна Вікторівна
Подолог
Лікар спеціалізується на лікуванні і профілактиці захворювань стоп, а також корекції нігтьової пластини. Працює з грибковими ураженнями шкірних покривів. Проводить відновну терапію. Видаляє мозолі, натоптиші і шпори.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Іванна
21 лютого '20р.
Дякую, що врятували мій ніготь!!! Рекомендую усім, хто має проблеми з нігтями. Довго мучилась з врослими нігтями, але коли потрапила в руки Тетяни Вікторівни, забула про цю проблему.
Олеся
19 лютого '20р.
Не так багато спеціалістів високого рівня в нашому місті займаються питання ми діабетичної стопи. Нам пощастило познайомитися з Крамаречко Тетною Вікторівною, дійсно першокласний спеціаліст, що з повагою ставиться до кожного пацієнта.
Зоряна
06 лютого '20р.
Проблема врослих нігтів турбує багатьох з нас. Завжди хочеться вигляда чудово і не мати жодних проблем. Здоров'я своїх ніжок довіряю чудовому спеціалісту Комаречко Тетяні Вікторівні. Завжди 100% результат
Марія
30 червеня '20р.
Хороший спеціаліст, приємна людина, я дуже задоволена, результат лікування є
Іруська
31 березеня '20р.
Врятувала мене від врослого нігтя. якую вам
Іванна
09 березеня '20р.
- Медичне училище ТОВ Центр Медик.
- Навчання на подолога у центрі Олени Бочкарьової.
Схожі лікарі у інших районах:
Схожі лікарі біля інших станцій метро:
Арсенальная
Вокзальная