У кабінеті УЗД Ультра-Соно мені робили діагностику серцево-судинної системи. Результатом я залишився задоволений. Висока інформативність і безболісність діагностики мене приємно здивувала.
Степан
Когда было подозрение на мочекаменную болезнь, я делал УЗИ почек в Ультра-Соно. Диагностика оказалась очень полезной, было обнаружено два камня. Я благодарен специалистам за помощь.
Кристина
Два раза в год я делаю УЗИ органов малого таза для контроля здоровья женских органов. Кабинет УЗД Ультра-Соно – это лучшее место для такой диагностики. Отношение к пациентам вежливое, диагностика качественная, да и цены не кусаются.
Ігор
Мені робили ультразвукове дослідження колінних суглобів у кабінеті УЗД Ультра-Соно. Все пройшло безболісно і швидко. Персонал тут приємний і ввічливий, від медсестри до головного лікаря.
Марія
У кабінеті УЗД Ультра-Соно мені робили ультразвукову діагностику. Обладнання тут нове, лікарі кваліфіковані. Надані послуги мені сподобалися. Хочу також відзначити дуже ввічливе і толерантне ставлення до пацієнтів.
Юлія
Неодноразово я робила різні УЗД в кабінеті УЗД Ультра-Соно. Мені тут подобається, тому що за короткий проміжок часу діагностики можна отримати високу інформативність без опромінення і шкоди для організму.
недоступно
вул. Братів Міхновських, 23ЛьвівУкраїна
49.8397322261855724.002922211639333+380963881899+380633587400+380957513163«Лікарні» — це онлайн-сервіс запису пацієнтів до приватних клінік та діагностичних центрів України
Сучасний кабінет ультразвукової діагностики організму "Ультра-Соно" займається медичною діагностикой неінвазивними методами, які більш інформативні. В кабінеті працюють кваліфіковані фахівці, лікарі та лаборанти, які вдосконалюють свої знання.
Дуплексне сканування судин шиї, шийного відділу хребта 500
Дуплексне сканування судин шиї( гілки дуги аорти), шийного відділу хребта 500
Дуплексне сканування судин брахіоцефальної області + транс краніальна доплерографія (судини голови та шиї), шийного відділу хребта 800