Дуплексне сканування артерій та вен кінцівок у Львові - Личаківський район

Дуплексне сканування вен нижніх кінцівок (1 нога) 400 грн.
Дуплексне сканування вен нижніх кінцівок (2 ноги) 700 грн.
Дуплексне сканування артерій нижніх кінцівок 1100 грн.
Дуплексне сканування вен нижніх кінцівок 1100 грн.
Дуплексне сканування судин двох нижніх кінцівок (артерії і вени)(Ніколаєва О.І.) 1400 грн.
Дуплексне сканування судин однієї нижньої кінцівки (артерії і вени)(Ніколаєва О.І.) 800 грн.
Дуплексне сканування судин двох верхніх кінцівок (артерії і вени) (Ніколаєва О.І.) 1400 грн.
Дуплексне сканування судин однієї верхньої кінцівки (артерії і вени) (Ніколаєва О.І.) 800 грн.
Дуплексне сканування вен нижньої кінцівки (Ніколаєва О.І.) 550 грн.
Дуплексне сканування вен верхніх кінцівок (Ніколаєва О.І.) 550 грн.
Дивитися всі ціни »
Фільтр: (Знайдено 3 клініки)
Знайдено 3 клініки

Сб
Сортувати
Ігор
Нам сподобалось
Галина Володимирівна
Вичерпна консультація. Лікар усе доступно пояснив. Обговорили план подальшого лікуавння
Сікора Ігор
Лікар справив гарне враження. Надав кваліфіковану консультацію.
Ірина
Дуже фаховий лікар, надав кваліфіковану консультацію, був дуже уважний, вислухав. Задоволена візитом.
Іван
Звертався до Тараса Ігоровича з приводу рани на нозі яка була півтора роки. До того довго лікувався мазями. Лікар зроби узі і пояснив що рана через варикоз. Зробили операцію лазером і пересадили шкіру. Рана зажила через 2 тижні. Щиро дякуємо Тарасу Ігоровичу за чуйне відношення і професіоналізм. Найбільше сподобалося що на першій консультації лікар все доступно пояснив, і згодом вирішив тривалу проблему швидко. Рекомендую.
Ірина
Прекрасний лікар! В скількох флебологів була, ніхто не вказав мені на те, що операція лазерна для мене не потрібна. А саме ось цей лікар не став заробляти на мені, все розписав, пояснив і запропонував безпечніший спосіб позбутися моєї хвороби. Тільки і буду радити його.
6,7
Львів вул. Коциловського, 32
р.Личаківський
Біомед — мережа медичних центрів, де поєднуються сучасні технології та щира турбота про пацієнтів. Наші центри створені, щоб надавати вам якісну допомогу та комфортні умови обслуговування. У кожному з відділень ви знайдете досвідчених лікарів, які завжди готові підтримати вас на шляху до здорового і повноцінного життя. Завітайте до Біомед — ми завжди поруч,...
  • Дуплексне сканування артерій нижніх кінцівок 1 100
  • Дуплексне сканування вен нижніх кінцівок 1 100
  • Дуплексне сканування судин двох нижніх кінцівок (артерії і вени)(Ніколаєва О.І.) 1 400
  • Дуплексне сканування судин однієї нижньої кінцівки (артерії і вени)(Ніколаєва О.І.) 800
  • Дуплексне сканування судин двох верхніх кінцівок (артерії і вени) (Ніколаєва О.І.) 1 400
  • Дуплексне сканування судин однієї верхньої кінцівки (артерії і вени) (Ніколаєва О.І.) 800
  • Дуплексне сканування вен нижньої кінцівки (Ніколаєва О.І.) 550
  • дивитися весь прайс
5,3
Львів вул. Костя Левицького, 43а/2
р.Личаківський
Багатопрофільний медичний центр "Триомед" займається діагностикой та лікуванням хвороб кардіологічного, кардіохірургічного, ендокринологічного, ревматологічного, гематологічного напрямків та судинної хірургії. Тут працюють лікарі першої та вищої категорії, кандидати медичних наук.
3,7
Львів вул. Медової Печери, 1 (офіс 406)
р.Личаківський
Профільний кабінет ультразвукової діагностики ФИЯ, пропонує клієнтам пройти обстеження: серця (ЕХО), судин шиї, вен і артерій кінцівок, очей, суглобів, простати, сечового міхура, молочної та щитовидної залоз, внутрішніх органів.