Відгуки на УЗД Ультра-Соно, кабінет ультразвукової діагностики

Відгуки та оцінки клініки

Відмітка "10" – найвища оцінка
Іванна
27 квітня '18р.
Я щороку роблю УЗД органів малого таза. Завжди звертаюся в кабінет УЗД Ультра-Соно. Мене влаштовує якісна діагностика за досить прийнятними цінами. Раптом доведеться робити ще яке-небудь УЗД, буду звертатися сюди.
26 квітня '18р.
Когда начались проблемы с желудочно-кишечным трактом, я обратился в кабинет УЗД Ультра-Соно, где мне сделали диагностику, я получил исчерпывающую консультацию. Качество предоставляемых медицинских услуг меня устроило. Здесь всегда хорошее отношение к пациентам.
Анатолій
19 квітня '18р.
У кабінеті УЗД Ультра-Соно мені робили діагностику серцево-судинної системи. Результатом я залишився задоволений. Висока інформативність і безболісність діагностики мене приємно здивувала.
Кристина
07 квітня '18р.
Два раза в год я делаю УЗИ органов малого таза для контроля здоровья женских органов. Кабинет УЗД Ультра-Соно – это лучшее место для такой диагностики. Отношение к пациентам вежливое, диагностика качественная, да и цены не кусаются.
Андрій
26 березеня '18р.
Дуже компетентний лікар, справжній майстер своєї справи, дуже задоволений прийомом! Рекомендую всім!
Марія
28 лютого '18р.
У кабінеті УЗД Ультра-Соно мені робили ультразвукову діагностику. Обладнання тут нове, лікарі кваліфіковані. Надані послуги мені сподобалися. Хочу також відзначити дуже ввічливе і толерантне ставлення до пацієнтів.
Аліна
10 лютого '18р.
У кабінеті УЗД Ультра-Соно ми робили ультразвукову діагностику кульшових суглобів дитині. Фахівці тут ввічливі, вміють поводитися з дітьми, зробили все швидко й акуратно. Вдячна за надану допомогу.
Степан
12 січня '18р.
Когда было подозрение на мочекаменную болезнь, я делал УЗИ почек в Ультра-Соно. Диагностика оказалась очень полезной, было обнаружено два камня. Я благодарен специалистам за помощь.
Юлія
12 січня '18р.
Неодноразово я робила різні УЗД в кабінеті УЗД Ультра-Соно. Мені тут подобається, тому що за короткий проміжок часу діагностики можна отримати високу інформативність без опромінення і шкоди для організму.
Ігор
06 січня '18р.
Мені робили ультразвукове дослідження колінних суглобів у кабінеті УЗД Ультра-Соно. Все пройшло безболісно і швидко. Персонал тут приємний і ввічливий, від медсестри до головного лікаря.
Мальвіна
08 січня '17р.
Проходила в Ультра-Соно минулої осені УЗД серця та дуплексне сканування судин, після чого скористалася нагодою та отримала кваліфіковану консультацію лікаря-кардіолога. Цілком сучасний кабінет та обладнання, приємний персонал та доступні ціни.
+38 (063) 358-74-00 +38 (096) 388-18-99 +38 (095) 751-31-63 +38 (063) 358-74-00
Зверніть увагу на інші клініки:
Трутяк Роман Ігорович спеціалізується на судинній хірургії, флебології. Бере активну участь в наукових конференціях, відвідує сертифікаційні курси за спеціальністю. Автор і співавтор близько 60 наукових публікацій.
Пн — Пт: 09:30-16:00
Стоматологічна клініка RIKOTA на Шевченка — медзаклад, що надає повний спектр стоматологічних послуг для дорослих та дітей. Протягом 1 години в клініці можна пройти 3D-діагностику, створити цифровий дизайн майбутньої усмішки та виконати професійну гігієну порожнини рота. У центрі за один візит можна пройти одноетапну імплантацію або змінити прикус непомітно для оточуючих за допомогою лінгвальних брекетів та елайнерів.
Пн — Пт: 09:00-20:00 Сб: 09:00-20:00
Приватна дитяча поліклініка "Веселка" на вул. Щирецька – це медичний заклад з лікувально-діагностичним напрямком роботи, який надає послуги, як дорослим, так і пацієнтам дитячого віку.
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-20:00 Н: 09:00-20:00
Лікуванням займаються кваліфіковані спеціалісти, з використанням інноваційних технологій. Клініка RIKOTA працює з пацієнтами будь-якого віку.
Пн — Пт: 09:00-20:00 Сб: 09:00-20:00