Сторінка 4. Встановлення внутрішньоматкової спіралі в Києві

Знайдено 234 клініки

Тетяна
Хочу щиро подякувати всьому колективу клініки за професіоналізм, уважне ставлення та комфортну атмосферу. Обслуговування на високому рівні, все організовано чітко і з турботою про пацієнтів. Окрему подяку хочу висловити лікарю УЗД за уважність, детальне обстеження та зрозумілі пояснення. Дуже приємно, коли лікар не лише професійно виконує свою роботу, а й підтримує, відповідає на всі запитання та створює відчуття спокою і довіри. Щиро рекомендую цю клініку всім, хто шукає якісну медичну допомогу!
Наталія
Чудова клініка з професійним підходом!
Олена
Робила колоноскопію.Коли йшла до клініки переживала щоб все пройшло добре.Адже процедура не з приємних. Але зайшовши в клініку була приємно вражена роботою персоналу.Дякую за уважність і привітність.Лікар-ендоскопіст Тертишний Ю.Г. провів процедуру обстеження дуже професійно.Надав детальну консультацію,доступною мовою.Також хочу відзначити роботу анастезіолога Шустрик І.С. Відмінний анестезіолог! Дуже рада,що потрапила саме до нього Рекомендую медичний центр "Глобал Медік".Професійно і ціни помірні.
Скавронська Олена Валентинівна
Київ вул. Краківська, 27
м.Черниговская 3 1
  • Введення внутрішньоматкового контрацепту під контролем УЗД (без урахувань вартості внутрішньоматкового концтративу) 1 500
Київ пр-т Червоної калини, 26 А , Троєщина
р.Деснянский
Клініка Глобал Медик спеціалізується на лікуванні та діагностиці захворювань. В установі можна записатися на прийом до онколога, кардіолога, гастроентеролога, уролога й акушера-гінеколога. Досвідчений медичний персонал і сучасне обладнання дозволяють швидко діагностувати захворювання і призначити ефективне лікування.
  • Введення ВМС (без вартості спіралі) 1 800
Київ вул.Олександра Кониського, 38 (кол Тургенєва)
м.Лукьяновская 22 6 м.Золотые ворота 26 12 м.Крещатик 37 13
Medico - це сучасно обладнана київська медична клініка в Україні. У нашій клініці працюють лікарі багатьох спеціальностей. Більшість із них отримали досвід роботи як у київських, так і в закордонних медичних закладах, тому вони добре знайомі з тим, як працює охорона здоров'я в багатьох країнах, і тому розуміють потреби всіх пацієнтів. Медіко дбає про комфорт своїх пацієнтів і прагне надавати медичні послуги на максимально можливому рівні.
  • Постановка ВМС (без вартості ВМС) Дайнеко І.І. 2 000
  • Встановлення вмс (без вартоміт спіралі) (Мулик н.М.) 2 500
Київ вул. Героїв Дніпра - 3А
м.Героев Днепра 4 м.Минская 6
MedLife Стаціонар на Оболоні — перший медцентр тільки для жінок! Комплексне обстеження в 20 напрямках медицини, все, що стосуються жіночого здоров’я. Кваліфіковані спеціалісти — кандидати наук, з багаторічним стажем, власна діагностика, лабораторія, УЗД, хірургія та стаціонар. Дбайливе ставлення до кожного пацієнта. Найсучасніші знання, яких досягла наукова та практична медицина.
  • Введення ВМС (без вартості ВМС) 1 200
Київ вул. Князів Острозьких (Московська), 46/2
м.Печерская м.Кловская м.Арсенальная
  • Введення внутрішньоматкового контрацептиву (ВМС пацієнта) 1 889
Київ, вул. Оболонська Набережна 1, корпус 2
м.Оболонь 36 7 м.Почайна 35 11
Київ с. Коцюбинське, вул. Доківська, 14/1
Олтім Клінік — це медичний центр, що надає комплексні послуги з більш ніж 20 напрямків. Величезний досвід у поєднанні з регулярним підвищенням рівня кваліфікації дозволяє надавати якісні послуги. Комплексний підхід — це ключова перевага медичного центру. Ми працюємо з пацієнтами будь-якого віку, включаючи дітей першого року життя.
  • Введення внутрішньоматкового контрацептиву (ВМС) 1 200
Київ вул. Сирецька, 29
м.Дорогожичи
ДІАВІТА ІНСТИТУТ – оазис здоров’я та інновацій, сучасний медичний простір у класичній європейській концепції. Центр здоров’я жінки - естетична та ендокринна гінекологія, флебологія (судинна хірургія), сучасна операційна, експертна УЗ-діагностика, еферентна терапія (плазмаферез та IV терапія), неврологія, дерматологія, косметологія та пластична хірургія. Центр нефрології – експертна нефрологія, перитонеальний діаліз та гемодіаліз. Приймає лікар: Стаселович Лариса Юрьевна
  • Введення внутрішньоматкового контрацептиву (спіралі, без вартості ВМС) 1 950
Клініка результативної діагностики, лікування, профілактики широкого спектру захворювань як в дорослих, так і у дітей. Клініка МЕДЕМ оснащена найсучаснішим медичним обладнанням (УЗД апаратом та гастроскопом) та забезпечує комплексну діагностику, лікування і профілактику широкого спектру захворювань, проведення різних фізіотерапевтичних і лікувальних процедур, в тому числі масажу, мануальної та рефлексотерапії. У центрі МЕДЕМ є власна парковка та WI-FI.
  • Постановка ПЗ спіралі МІРЕНА (без вартості МІРЕНА) 1 600
Cеть медцентров "Академия вашего здоровья"
Київ вул. Гната Хоткевича, 12
м.Черниговская 7 1 м.Лесная 19 9 м.Дарница 21 3
Багатопрофільний медичний центр "Академія вашого здоров'я" з 2012 року займається діагностикою та лікуванням за 18 напрямами. У штаті центру 19 лікарів вищої та першої категорій.
  • Введення ВМС (без вартості спіралі) 1 300
Київ пр-т Володимира Івасюка (вул. Героїв Сталінграду), 12 Д
м.Оболонь 14 2 м.Минская 20 3
Медичний центр «Гравімед» - це клініка сучасної жінки. Місце, де ми комплексно піклуємось про жіноче здоров’я на усіх етапах життя, включаючи профілактику, діагностику та лікування захворювань, планування і ведення вагітності, післяпологове відновлення, а також різноманітні косметологічні процедури для вашої краси, впевненості та відмінного самопочуття.
  • Введення внутрішньоматкового контрацептиву (без вартості контрацептивів) 1 500
  • Постановка ВМС ''Джайдес'' під контролем УЗД 4 600
  • Постановка ВМС ''МІРЕНА'' під контролем УЗД 4 900