Сторінка 8. Клініки терапії в Києві (відкриті по нед. клініки)

Знайдено 202 клініки

Сб Нед Цілодобово
Герман
Це найкращий лікар, за весь час мого спілкування з гінекологами. Цього лікарю, та людині з великої літери, я можу довірити і тіло, і душу. Побільше б таких високопрофесійних лікарів. Консультуюся та лікуюся лише у неї. Щиро вдячна!
Ринат
Прийом тривав цілу годину, лікар ретельно вивчила всі мої аналізи, УЗД, після чого дуже докладно описала ситуацію. Такого докладного пояснення мені ще ніхто не робив. Лікар викликає прихильність до себе і підносить інформацію з позитивної сторони, що для мене дуже важливо.
София Н.
Я була вперше у неї. Мені дуже сподобався лікар, вона дуже уважна, професіонал, надала дуже гарну консультацію. Розробила детальну схему лікування, в розмові вона використовувала доступну для розуміння лексику. Величезне спасибі.
inna
Дуже уважний, дуже добрий лікар! Консультує в повному обсязі. Дуже хороший фахівець, якого ще варто пошукати. Спеціалізується не лише в свої галузі, а й може проконсультувати по суміжних спеціальностях! По справжньому компетентний лікар.
6,0
Київ вул. Гарматна, 38 Б
м.Берестейская м.Шулявская
Медичний центр «Владімед-Ритм» пропонує широкий спектр послуг для пацієнтів, діагностику та лікування різних захворювань організму. Центр працює за сучасними медичними стандартами, забезпечуючи індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Тут можна отримати консультацію лікаря, пройти необхідні обстеження та отримати рекомендації щодо лікування.
  • Виїзд лікаря з питань невідкладної допомоги в межах Києва (виїзд лікаря, консультація і рекомендації лікаря, постановка крапельниці, перебування/спостереження/лікування пацієнта, в/м, в/в ін’єкції, ЕКГ)(до 1 години) 3 100
  • Виїзд лікаря для лікування абстинентного синдрому на дому - в межах Києва (до 1 години) 5 200
  • Виїзд лікаря з питань невідкладної допомоги в межах Києва (виїзд лікаря, консультація і рекомендації лікаря, постановка крапельниці, перебування/спостереження/лікування пацієнта, в/м, в/в ін’єкції, ЕКГ)(до 1 години) обслуговування другого пацієнта на вик 1 250
  • Виїзд лікаря з питань невідкладної допомоги в межах Києва (виїзд лікаря, консультація і рекомендації лікаря, постановка крапельниці, перебування/спостереження/лікування пацієнта, в/м, в/в ін’єкції, ЕКГ)(до 1 години) робота лікаря кожну наступну годину, к 1 250
  • Медичний супровід громадських заходів лікарем або середнім медичним персоналом (за 1 годину) 1 500
Сеть клиник "Медиком"
5,4
в клініці 8 терапевтів
Київ пр-т Героїв Сталінграда, 6д
м.Оболонь 25 4 м.Почайна 32 11 м.Минская 33 8
Поліклініка для дітей і дорослих - представництво мережі «Медіком», пропонує широкий вибір амбулаторних послуг, у тому числі і завдяки відкриттю нових відділень: консультації профільних фахівців, променева діагностика (комп'ютерна томографія та цифровий рентген), клінічна лабораторія, вакцинація, спеціальні програми зі спостереження за розвитком дітей, медогляди на різних етапах життя дитини, фізіотерапевтичні процедури, ультразвукові дослідження. Приймають лікарі: Алексеенко Елена Ивановна, Даневский Виталий Александрович, Ганчева Елена Анатольевна
5,2
Київ, вул. Василя Тютюнника, 37/1
м.Палац Україна 6 2 м.Печерська 16 6 м.Звіринецька 21 10
5,3
Київ вул. Оноре де Бальзака, 22 (пов. 1) , Троєщина
м.Почайна 11 м.Черниговская 14 м.Лесная 22
Центр практичної психології та психотерапії "Самопізнання" спеціалізується в сфері надання професійної допомоги та вирішенні життєвих проблем. Персонал центру удосконалює свої навички на профільних курсах і семінарах.
  • Йога Нікетан Пробне заняття 300
  • Йога Нікетан Абонемент (10 уроків) 2 000
Київ бул. Лесі Українки, 11
м.Печерская 6 3 м.Кловская 12 5
Диаген (Diagen) — це лабораторія, яка розташувалася на Лесі Українки. Основний напрямок діяльності — дослідження та наукові розробки в галузі молекулярної генетики та діагностики. Лабораторія спеціалізується на проведенні комплексних аналізів. На її території використовуються сучасні реактиви, що є гарантом отримання точного результату в стислі терміни.
Київ бул. І. Лепсе, 8, корпус 4, 2-й поверх. (вхід з вул. Н. Василенко)
м.Шулявская 44 14 м.Берестейская 26 10
Багатопрофільна клініка «Лікарські традиції» на бульварі І.Лепсе - це сучасне мед установи, що надають якісну медичну та діагностичну допомогу. У клініці працюють висококваліфіковані лікарі, які пройшли навчання у провідних європейських клініках, з великим практичним досвідом.
Київ вул. Мельникова, 18 А , Лук'янівка
м.Университет 11 8 м.Золотые ворота 21 11
Багатопрофільний медичний центр "Сімейна Поліклініка" виконує амбулаторно-поліклінічний прийом, діагностику захворювань. Основні напрямки роботи центру: гінекологія, кардіологія, маммология, онкологія, алергологія, дерматологія, ендокринологія, терапія. У штаті медцентру досвідчені висококваліфіковані лікарі.
Віта Медікал
в клініці 3 терапевта
Київ вул. Оноре де Бальзака,80
м.Лесная 18 м.Оболонь 17
Віта Медікал — це сучасний медичний центр на Бальзака у Києві. Це унікальне місце, основне завдання якого полягає в збереженні міцного здоров'я та гарного самопочуття на довгі роки. Приймають лікарі: Фёдорова Людмила Николаевна, Кирченков Николай Владимирович, Соколова Елена Георгиевна
Київ пр. Лобановського-5А
м.Вокзальная 45 18 м.Политехнический институт 40 19
Центр спеціалізується на наданні послуг (діагностика, лікування, реабілітація та психологічний супровід) людям із залежностями, психічними розладами та потребуючим психологічної допомоги: консультація, діагностика стану пацієнта; лікування пацієнтів із залежностями (обрив вживання ПАР, медикаментозна та психологічна допомога весь курс лікування); лікування пацієнтів із психічними розладами (медикаментозна допомога, консультування, корекція на всіх етапах); реабілітація за різними програмами людей із залежностями та психічними розладами; психологічна допомога; досвідчені та кваліфіковані фахівці; преміальна якість послуг.
  • Стаціонар (перебування в загальній палаті, догляд, 3-х разове харчування) 600
  • Стаціонар (перебування в двомісній палаті, догляд, 3-х разове харчування) 1 000
  • Стаціонар (перебування в одномісній VIP палаті, догляд, 3-х разове харчування) 1 500
  • Виїзд в межах Києва 500
  • Супроводження в клініку бригадою медиків, в межах Києва 2 500
в клініці 1 терапевт
Київ вул. Бориспільська, буд. 9
м.Красный хутор м.Дарница
КЛІНІКА ТИМЧАСОВО НЕ ПРАЦЮЄ. INVIVO CLINIC - це клініка, яка надає якісні та професійні послуги для всієї родини. Наші цінності: соціальна відповідальність, довіра клієнта, розвиток, команда. Ми працюємо з людьми та для людей, допомагаючи зберегти найцінніше, що є в людини - її здоров'я! Приймає лікар: Артеменко Андрей Владиславович
  • Внутрішньовенна ін'єкція 150
  • Внутрішньом'язова ін'єкція 80
  • Внутрішньовенна інфузія (крапельниця) до 60 хв. 250
  • Виклик медичної сестри для взяття біоматеріалу 400
  • Виклик медичної сестри для маніпуляціїї вдома 650
Київ вул. Григоренка, 15
м.Позняки 20 7 м.Харьковская 32 11 м.Осокорки 29 11
Колібрі — це медичний центр, що надає послуги з діагностики та лікування захворювань загального профілю. На території клініки функціонує лабораторія і власний діагностичний центр, що дозволяє проводити комплексне обстеження організму. Кваліфіковані фахівці знайдуть підхід до будь-якого пацієнта. А сучасне технічне оснащення допоможе в отриманні високоточного результату.