Сторінка 12. Сестринські маніпуляції та послуги в Києві

Знайдена 241 клініка

Сб Нед Цілодобово
Очень рекомендую клинику. Проходила лечение аллергии у врача Александровой И.Г., все супер - СПАСИБО ВАМ БОЛЬШОЕ! Поддержка на всех этапах, ответы на все вопросы, советы и так далее. Очень благодарна!
Юлия Ивановна
Хочу выразить благодарность врачу терапевту. Врач очень внимательный, назначил эффективное лечение, учитывая солидный возраст моей мамы и сопутствующие заболевания. И даже спустя несколько дней ответил на все вопросы, которые я задавала по Viber. Большое спасибо.
Олег
Відвідував сімейного лікаря! Хочу подякувати за оперативну і кваліфіковану допомогу! Дуже задоволений атмосферою та планом лікування! Рекомендую!
Оксана
Хочу висловити подяку алергологу Марії Кривопустовій. Сьогодні повернулася з консультації під враженнями. Моя дитина має проблеми алергічного зарактеру з 1 року життя і ми консультувалися у різних лікарів тому, можу зробити висновки. Марія дуже хороший фахівець бо в кусі найсучасніших досліджень, уважно розпитує і аналізує проблему перед тим як зробити висновки. Так ретельно нас ще ніколи не обстежували і не розпитували. Відчувається, що людині не байдуже. Дякую велике. Прониклася довірою і з'явилась надія, що позбудимось старих проблем.
Київ вул. Драгоманова, 2 Б
м.Позняки 32 8 м.Харьковская 34 9
Багатопрофільний медичний центр "Натус" розпочав роботу в 2017 році, спеціалізується в області сімейної медицини, займається амбулаторним лікуванням як маленьких, так і дорослих пацієнтів. Тут працюють кваліфіковані лікарі. Застосовується індивідуальний підхід, уважне ставлення до пацієнтів.
Київ вул. Богдана Хмельницького, 15
м.Театральная 4 3 м.Золотые ворота 3 3 м.Площадь Независимости 14 8
Клініка «FxMed» — перший медичний центр, який в якості попередження розвитку захворювань і травм об'єднав у собі сімейну, функціональну медицину й алергологію. Лікарі установи у ході роботи використовують традиційні протоколи лікування й новітні прогресивні методики.
Працює з
Пн: 08:00-18:00 Вт: 08:00-18:00 Чт: 08:00-18:00 Пт: 08:00-18:00 Сб: 09:00-17:00 Нд: 09:00-15:00
Київ вул. Дегтярівська, 48
м.Шулявская 27 3 м.Дорогожичи 17 3
Багатопрофільний медичний центр "Авіценна МЕД" розпочала свою діяльність у 2017 році, надає повний спектр лікувально-діагностичних і реабілітаційно-профілактичних послуг в різних напрямках медицини. Тут ведуть прийом андролог, кардіолог, невролог, онколог, нефролог, педіатр, проктолог, ревматолог, ортопед, уролог, ендокринолог, хірург, гінеколог - лікарі вищої кваліфікаційної категорії, серед яких кандидати наук в галузі медицини.
Київ м. Вишневе, вул. Молодіжна, 32 А
Багатопрофільна клініка сімейної медицини "Пульс" надає такі послуги: консультація сімейного лікаря, педіатра, гінеколога, УЗД, отоларинголога, офтальмолога, уролога, кардіолога, ендокринолога, дерматолога, ортопеда-травматолога, хірурга, гастроентеролога, невролога, повний спектр лабораторних аналізів, вакцинації, виклик лікаря додому тощо.
  • Забір або взяття матеріала (кров) для лабораторних досліджень або (зішкрібки, мазки, бакпосів) 70
  • Внутрішньовенна инєкція 150
  • Антропометрія (вимір росту, маси тіла) 60
  • Постановка внутрішньовенного катетера 150
Моя клиника
Київ вул. Княжий Затон, 21 (оф. 2)
м.Осокорки 10 3 м.Славутич 19 5 м.Позняки 20 6
Багатопрофільний медичний центр "Моя клініка" на м. Осокорки допомагає населенню в діагностиці та лікуванні різних захворювань по 14 направленіям.Современний центр медицини "Моя клініка" на м. Осокорки працює із застосуванням якісного діагностичного обладнання MyLab 50. Ведеться індивідуальний підхід до кожного клієнта. Пацієнти отримують знижки, дисконтні картки, дію різноманітні акційні пропозиції.
Київ вул. Предславинська, 29
м.Печерская 20 8 м.Дворец Украина 7 2 м.Олимпийская 14 6
Багатопрофільна клініка «Центр здорового життя» - це медичний центр, в якому займаються діагностикою і комплексним лікуванням різноманітних захворювань, поєднуючи методики традиційної і нетрадиційної медицини. У клініці працюють фахівці низки медичних галузей: кардіологи, невропатологи, психотерапевти, урологи, гінекологи, терапевти, дієтологи, імунологи, фізіотерапевти, а також гомеопати, остеопати і вертебрологи.
Київ вул. Вишгородська, 38
м.Почайна 28 м.Оболонь 30
Багатопрофільна клініка сімейної медицини «Радомед» заснована в 2012 році. Установа розпорядженні діагностичним і фізіотерапевтичним відділенням і двома відділеннями для дітей і дорослих.
Благомед
Київ вул. Еспланадна, 20 (4 поверх, каб. 417)
м.Дворец спорта 1 1 м.Площадь Украинских героев 5 4 м.Крещатик 18 12
Київська клініка "Благомед" є багатопрофільною. Штат працівників клініки складається з досвідчених фахівців, лікарів вищої категорії, кандидатів медичних наук. Пацієнтам виявляються наступні медичні послуги: консультації лікарів: педіатра; гінеколога; уролога; невролога; гастроентеролога; ендокринолога; отоларинголога; ультразвукові дослідження; лікувальний масаж.
  • Сестринські маніпуляції та послуги 200
  • Сестринські маніпуляції та послуги 500
  • Сестринські маніпуляції та послуги 120
  • Сестринські маніпуляції та послуги 700
  • Сестринські маніпуляції та послуги 100
Київ вул. Петра Чаадаєва, 2 В
м.Академгородок 46 6 м.Святошин 37 7
Сімейна клініка, що надає широкий спектр послуг в сферах педіатрії, неврології, гінекології, дитячої кардіоревматології та алергології, обстежень. У закладі можна зробити УЗД, кардіограму, а також скористатися послугами висококваліфікованих масажистів, які працюють як в косметичному, так і в лікувальному напрямку.
Київ вул. Сергія Данченка, 5 , Куренівка
м.Сырец 46 12 м.Дорогожичи 60 15
VitaLine - клініка для тих, хто дбає про себе. У клініці надаються послуги УЗ-діагностики, а також проводиться прийом лікарів таких спеціальностей: гінекологія, терапія, дерматологія, косметологія, майстра лазерної епіляції та естетики тіла. Наше кредо- краса через здоров’я!
Працює з
Вт: 10:00-19:00 Ср: 10:00-19:00 Пт: 10:00-19:00 Сб: 10:00-16:00