Сторінка 2. Клініки сімейної медицини в Києві (відкриті по сб. клініки)

Борошнюк Вероніка Олександрівна
Жовкла Тетяна Григорьївна
Середюк Олександра Валентинівна
Лікар чудовий,я в захваті від Гроніка Олега Михайловича , дівчата теж дуже ввічливі.Дякую,буду звертатися ще.
Шустик Євген Ігорович
Все чудово
Київ пр-т Берестейський (Перемоги), 119/121, 4 корпус 9 поверх
м.Житомирская 3 2 м.Святошин 24 7 м.Академгородок 23 6
Клініка Prohealth займається наданням хірургічнго, високо кваліфікованого лікування пацієнтам по ЛОР направленню, судинній-хірургії, флебології, щелепно-лицевої хірургії та травматології. Викорустовуємо для цьог сучасне обладнання та спеціалістів ТОП рівня. В клініці є стаціонар з затишними, одномісними палатами. Розташовані біля метро Житомирської.
  • Повторна консультація лікаря-загальної практики сімейного лікаря (+дистанційно ONLINE) 600
  • Консультація лікаря- загальної практики/сімейного лікаря- первинна 800
Київ вул. Героїв Дніпра - 3А
м.Героев Днепра 4 м.Минская 6
MedLife Стаціонар на Оболоні — перший медцентр тільки для жінок! Комплексне обстеження в 20 напрямках медицини, все, що стосуються жіночого здоров’я. Кваліфіковані спеціалісти — кандидати наук, з багаторічним стажем, власна діагностика, лабораторія, УЗД, хірургія та стаціонар. Дбайливе ставлення до кожного пацієнта. Найсучасніші знання, яких досягла наукова та практична медицина. Приймає лікар: Алифер Ольга Александровна
  • Консультація лікаря загальної практики-сімейного лікаря 950
  • Пакет "Обери лікаря оптимальний" 4 625
  • Пакет "Сімейна медицина + УЗД щитоподібної залози" 1 480
Київ, вул. Оболонська Набережна 1, корпус 2
м.Оболонь 36 7 м.Почайна 35 11
Київ, м. Ірпінь, вул. Університетська, 2/1 (корп. 3)
Київ вул. Віктора Некрасова (Північно-Сирецька), 1
р.Подольский
MIRUM clinic — це сучасна клініка доказової медицини, розташована у м. Києві по вул. Віктора Некрасова, 1-3. Основні напрямки роботи: поліклініка для дорослих, діагностичний центр (КТ, МРТ, УЗД, рентген), репродуктологія (лікування безпліддя у жінок та чоловіків, проведення програм ЕКЗ, ембріологія), лабораторна діагностика (в тому числі генетичні дослідження), педіатрія (дитяча поліклініка), хірургічний центр (3 сучасні операційні зали, стаціонар), жіноча консультація. Приймає лікар: Тодоренко Екатерина Юрьевна
  • Консультація сімейного лікаря 998
Київ вул. Митрополита Андрея Шептицького, 10
м.Левобережная
"МЦ "Медична Допомога" м. Лівобережна - клініка, що спеціалізується на хірургічних втручаннях, гінекологічних, ЛОР операціях , ультразвуковій діагностиці та лабораторних аналізах. Ми маємо повноцінну операційну з сучасним обладнанням та стаціонаром, палати оснащені усім необхідним для комфортного перебування наших пацієнтів, цілодобовий медичний нагляд після операцій. Профіль нашої клініки спрямований на медичні операції, і наша команда професіоналів готова надати вам найкращий медичний догляд. Приймає лікар: Повидерная (Липатникова) Ирина Михайловна
  • Консультація сімейного лікаря (первинна) 900
  • Консультація сімейного лікаря (повторна) 800
в клініці 3 сімейного лікаря
Київ м.Ірпінь, вул.Антонова 4-Б
Шпиталь Шептицького – ваша професійна клініка здоров'я і любові! Ми - унікальне медичне учреждение, в якому із заботою і любов'ю підходимо до лікування кожного нашого пацієнта: будь то дорослі або діти. Наше медичне учреждение було засновано ще в 1903 році, що видається українським благотворителем митрополитом Андрієм Шептицьким. А сьогодні – Госпіталь це не просто больничное учреждение, а учреждение, которое надает амбулаторное и стационарное лечение, объединяющую медицинскую и психологическую поддержку. Це саме те заведення, де Ви будете відчувати увагу та професіоналізм кожного працівника. Приймають лікарі: Гаврильченко Владислав Анатольевич, Кальченко Анна Валентиновна, Коротова Яна Станиславовна
  • Консультація сімейного лікаря 750
  • Повторна консультація сімейного лікаря 650
  • Онлайн-консультація (Вайбер) 550
в клініці 7 сімейних лікарів
Київ вул. Композитора Мейтуса, 5
р.Голосеевский
Нова маштабна клініка з повним спектром медичних послуг. Унікальна концепція All in Onе. Ви можете отримати всі медичні послуги за один візит на одній локації : Консультації лікарів всіх спеціальностей, МРТ,КТ, Рентген, УЗД, Гастроскопія, Колоноскопія, будь-які аналізи. Аналіз крові менш ніж за годину. 4 операційних блоки, 10 палат реанімації, 60 одномісних палат стаціонара хірургічного та терапевтичного профілю. Дитячий стаціонар, невідкладна допомога. Приймають лікарі: Гуменюк Александра Андреевна, Конюшенко Игорь Анатольевич, Козаченко Мария Дмитриевна
  • Консультація лікаря перед вакцинацією 1 133
  • Консультація лікаря терапевта / сімейного лікаря 1 409
  • Консультація лікаря при ГРІ 1 569
  • Консультація лікаря перед вакцинацією вакциною від грипу 576
в клініці 2 сімейного лікаря
Київ Вул. Олександра Довженко, 3 , Шулявка
м.Шулявская 12 2 м.Дорогожичи 22 8 м.Политехнический институт 29 7
НBMedical — це новий медичний центр площею 2000 м.кв. із новітнім діагностичним обладнанням 2021 року випуску, консультативним прийомом лікарів та лабораторією. Приймають лікарі: Артеменко Наталья Михайловна, Фалько Кирилл Эдуардович
  • Консультація Сімейного лікаря 990
м.Черниговская 3 1
  • Консультація сімейного лікаря 650
  • Повторна консультація сімейного лікаря (до 14 днів після первиної) 600
  • Консультація сімейного лікаря онлайн 600
  • Консульція сімейного лікаря + (УЗД органів черевної порожнини + нирки, щитовидної залози, молочні залози) 1 600
Київ пр-т Володимира Івасюка (вул. Героїв Сталінграду), 12 Д
м.Оболонь 14 2 м.Минская 20 3
Медичний центр «Гравімед» - це клініка сучасної жінки. Місце, де ми комплексно піклуємось про жіноче здоров’я на усіх етапах життя, включаючи профілактику, діагностику та лікування захворювань, планування і ведення вагітності, післяпологове відновлення, а також різноманітні косметологічні процедури для вашої краси, впевненості та відмінного самопочуття.
  • Консультація сімейного лікаря 1 000