Клініки репродуктології в Києві (відкриті по сб. клініки)

Лопата Анна Петрівна
Пісклов Віктор Віталійович
Карпова Наталія Олександрівна
Все чудово
Юлія
Багато невдалих спроб завагітніти було до того як потрапила до лікаря Адвени Вікторії Вікторівни, потрапила випадково, спочатку прийшла до Котлика В.В., він направив до лікаря, який дуже добре розбирається в гормонах. Дорога до вагітності була непроста, але ми з Вікторією Вікторівною не опускали руки і не падали духом. То ж аналіз ХГЧ на цей раз позитивний. Вікторія Вікторівна завжди мене підтримувала, завжди була зі мною постійно на зв‘язку і зараз теж, з розумінням до всього відноситься. Я раджу цього лікаря всім майбутнім мамам, тому що Господь творить чудеса руками лікарів. Вікторія Вікторівна, бережіть себе, будьте щасливі, я Вам бажаю великого жіночого щастя, Ви потрібні таким як я, Ви непросто прийшли на цю землю, той шлях, який ми пройшли разом- це велика праця і колосальні знання в галузі репродуктологіі. Дуже щиро дякую Вам, дякую помічниці Варварі Олександрівній і працівникам всієї клініки!
сеть медицинских центров "Мати та дитина"
Акції
в клініці 7 репродуктологів
Київ вул. Юрія Литвинського (Російська), 54/15
м.Бориспольская 42 8 м.Черниговская 13
Клініка "Мати та дитина" - це спеціалізований медичний центр, у якому проводиться робота щодо збереження репродуктивного здоров'я. Почав функціонувати у 2011 році. Основним вектором діяльності клініки є допоміжні репродуктивні технології. Приймають лікарі: Адвена Виктория Викторовна, Холодян Ирина Ярославовна, Клысь Алиса Сергеевна
  • Вітрифікація ембріонів за кожен додатковий кріотоп 2 300
  • Рекріоконсервація 1 кріотоп 3 900
  • Зберігання матеріалу (сперми, ембріонів, яйцеклітин) до 1 міс 420
  • Зберігання матеріалу (сперми, ембріонів, яйцеклітин) до 12 міс 3 700
  • Розморожування еякуляту 2 800
в клініці 1 репродуктолог
Клініка Олега Колібаби — це сучасна хірургічна допомога, представлена висококваліфікованою командою лікарів. Основні напрямки — пластична хірургія, гінекологія, урологія, косметологія і дерматологія. Спеціалісти на вищому рівні проводять ринопластику, збільшення грудей, блефаропластику, септопластику, пересадку волосся і ін. пластичні операції. Приймає лікар: Пранова Ольга Владимировна
  • Консультація гінеколога-репродуктолога 1 000
8,9
Київ вул. Володимира Брожка (колиш. Кіровоградська), 112/40
м.Демеевская 30 8 м.Васильковская 26 10 м.Лыбедская 50 7
Дієво (DIEVO) - це багатопрофільний центр хірургічний рішень. Клініка спеціалізується на проведенні хірургічних операцій за різними напрямками. Всі маніпуляції здійснюються кваліфікованими фахівцями з багаторічним досвідом роботи.
8,6
Київ просп. Петра Григоренка, 22/20
м.Позняки м.Осокорки м.Харьковская
Тут є все, що потрібно для вашого здоров’я
  • Консультація лікаря за результатами пренатального скринінгу (1 або 2 триместр) (для оцінки генетичного ризику) 850
  • Молекулярно-цитогенетичне дослідження статевих клітин еякуляту пацієнта із застосуванням FISH та TUNEL методу 4 600
  • ДНК-діагностика генетично обумовлених форм чоловічого безпліддя - аналіз мікроделеції довгого плеча У-хромосоми 1 200
  • Скринінг чоловіків з різними формами безпліддя (аналіз мікроделеції У-хромосоми, специфічних мутацій гена муковісцидозу, поліморфізму гена AR (ген адрогенового рецептора) та FSHR (рецептори ФСГ) 2 600
  • Тест на наявність антиспермальних антитіл 1 450
8,4
в клініці 3 репродуктолога
Київ вул. Івана Крамського, 9
м.Житомирская 12 5 м.Святошин 21 10
Oxford Medical — це сучасний медичний центр з великим відділенням репродуктивної медицини, а також поліклінікою для дорослих та денним стаціонаром. Тут встановлено нове діагностичне та лікувальне обладнання експертного класу. Приймають лікарі: Акимова Ирина Константиновна, Дорошенко Венера Энверовна, Сапожак Инна Николаевна
  • MAP тест 1 500
  • Пробна капацитація 800
  • Посткоїтальний тест 250
  • Виділення сперматозоїдів із сечі 600
  • Фрагментація ДНК сперматозоїдів 7 000
Cеть медцентров "Академия вашего здоровья"
8,2
Київ вул. Гната Хоткевича, 12 (вул. Червоногвардійська)
м.Черниговская 7 1 м.Лесная 19 9 м.Дарница 21 3
Багатопрофільний медичний центр "Академія вашого здоров'я" з 2012 року займається діагностикою та лікуванням за 18 напрямами. У штаті центру 19 лікарів вищої та першої категорій.
Київ вул. Хоткевича, 12
м.Черниговская 7 1 м.Лесная 19 9 м.Дарница 21 3
Багатопрофільний медичний центр "Академія вашого здоров'я" на Хоткевича займається діагностикою та терапією по 14 медичних напрямках. Співробітники медцентру — 20 спеціалістів вищої та першої категорій, для консультації запрошуються професори, кандидати медичних наук.
8,2
Київ, вул. Гната Хоткевича, 12 (вул. Червоногвардійська)
м.Чернігівська 7 1 м.Лісова 19 9 м.Дарниця 21 3
Київ вул. Краківська, 27
м.Черниговская 3 1
  • Консультація репродуктолога 1 200
Київ вул. Бастіонна 3/12
м.Зверинецкая м.Печерская
Академія вашого здоров'я на Бастіонній — це багатопрофільний лікувально-діагностичний центр, фахівці якого надають кваліфіковані послуги консультативного, діагностичного, терапевтичного профілю.
Працює з
Пн: 08:00-20:00 Ср: 08:00-20:00 Чт: 08:00-20:00 Пт: 08:00-20:00 Сб: 09:00-14:00
в клініці 5 репродуктологів
Київ вул. Віктора Некрасова (Північно-Сирецька), 1
р.Подольский
MIRUM clinic — це сучасна клініка доказової медицини, розташована у м. Києві по вул. Віктора Некрасова, 1-3. Основні напрямки роботи: поліклініка для дорослих, діагностичний центр (КТ, МРТ, УЗД, рентген), репродуктологія (лікування безпліддя у жінок та чоловіків, проведення програм ЕКЗ, ембріологія), лабораторна діагностика (в тому числі генетичні дослідження), педіатрія (дитяча поліклініка), хірургічний центр (3 сучасні операційні зали, стаціонар), жіноча консультація. Приймають лікарі: Александрова Екатерина Владимировна, Фролов Сергей Владимирович, Шестопалова Виктория Руслановна
  • Консультація гінеколога-репродуктолога 1 190
  • Консультація гінеколога-репродуктолога за результатами обстеження програм ДРТ Mirum 900
  • Консультація провідного гінеколога-репродуктолога 1 364
  • Кріоконсервація сперми (1-2 вайли) 3 432
  • Зберігання кріоконсервованого біологічного матеріалу та ембріонів протягом 1 місяця 433