Сторінка 3. Промивання пазух носа методом зозуля в Києві (відкриті по нед. клініки)

6,0
6,7
RUTKAS CLINIC (Руткас Клінік) — це сучасний медичний центр, в якому кваліфіковані фахівці працюють на обладнанні європейських виробників, виключно з якісними матеріалами, тим самим, надаючи послуги на високому рівні, постійно прагнучи до досконалості.
  • Промивання по Проетцу «зозуля» 200
Київ просп. Берестейський, 65 Д
м.Нивки
Медичний центр «ОМП МЕД» - це медичний центр, в якому кваліфіковані спеціалісти нададуть якісну і професійну медичну допомогу дорослим та дітям. Дорослі можуть отримати консультативно-діагностичні послуги з терапії, хірургії, урології, отоларингології, онкології, мамології. Дітям надасть допомогу педіатр та отоларинголог. У нас ви можете зробити електрокардіограму, швидкі діагностичні тести, щеплення та маніпуляції. Якщо у вас нема можливості відвідати наш центр, наші спеціалісти приїдуть до вас додому, або можуть надати онлайн-консультацію. Лікарі в роботі застосовують доказову медицину, дотримуються клінічних протоколів з урахуванням індивідуальних особливостей кожного пацієнта. Безперервний професійний розвиток наших фахівців дає можливість надавати високоякісні послуги. При відвідуванні нашого центру ви відчуєте комфортну атмосферу та турботливе ставлення. Є доступ для маломобільних груп населення.
  • Промивання порожнини носа та пазух по Проетцу (кукушка) 800
Київ м. Вишневе, вул. Освіти, 19
DIMEDA – багатопрофільна сімейна клініка, яка надає широкий спектр медичних послуг, таких, як: сімейна медицина, терапія, педіатрія, урологія, лабораторна діагностика, лікарські та мед сестринські маніпуляції, вакцинація дітей та дорослих.
  • Промивання носа по Проецу (Кукушка) 500
6,4
Київ вул. Марічанская, 9
м.Васильковская 13 3 м.Голосеевская 13 4
Спеціалізований медичний дитячий центр "Педіатр і Я" заснований в 2012 році. Основний напрямок це медична допомога дітям з народження, реабілітація малюків з різними патологіями: неврологічними, ортопедичними та ЛОР.
  • Промивання носу по Проетцу «Кукушка» 450
Сб: 09:00-18:00 Нд: __:__-__:__
6,2
Київ вул. Старонаводницька, 13 (прим. 126 В в бук.А, секція Д)
м.Печерская 6 5 м.Зверинецкая 14 10 м.Дворец Украина 31 17
Медичний центр «Здравиця» — це сучасна клініка сімейної медицини, що поєднує діагностику, ендоскопію, малоінвазивної хірургію і травматологію, естетичну косметологію і фізіотерапію. Консультативне відділення включає сімейну терапію, педіатрію, кардіологію, неврологію, ендокринології, акушерство та гінекологію, урології, отоларингологію, офтальмологію і гастроентерологію. Тут представлені кваліфіковані фахівці, що ведуть лікування широкого спектру захворювань.
6,1
Київ вул. Княжий Затон, 9
м.Осокорки 7 1 м.Позняки 9 8
Київська ЛОР клініка "Амріта" спеціалізується на лікуванні захворювань носа, вух і горла. Фахівці клініки надають послуги наступних категорій: відновлення слуху; комплексна діагностика; лікування різних ЛОР-патологій; усунення хропіння; консультації лікарів: отоларинголога; психотерапевта.
  • Кукушка 350
6,1
Київ вул. О. Пчілки, 2
м.Позняки 28 4 м.Харьковская 41 7
Київська клініка "Гармонія здоров'я" спеціалізується на наданні гінекологічної допомоги, хірургічних операціях, косметології та гастроентерології.
  • Промивання по Проєтцу 580
Київ м. Вишневе, вул. Київська, 37
Пульс — це ультрасучасний медичний центр, що розташувався в Вишневому. Багатопрофільна клініка сімейного типу приймає пацієнтів будь-якого віку. Основний напрямок діяльності — надання планової та екстреної допомоги. Терапія здійснюється згідно із затвердженими медичними протоколами, з вибором оптимальної схеми впливу для кожного пацієнта.
  • Промивання гайморових пазух - «кукушка» 300
Київ вул. Антоновича, 14 Б
м.Площадь Украинских героев 7 9 м.Дворец спорта 11 8
Медичний центр "Дентал Верді" займається діагностикою та лікуванням захворювань за спеціальностями стоматологія, отоларингологія, косметологія для дорослих і дітей.
Медицинский центр Особливий створений для довготермінового спостереження дітей з народження до повноліття. Здоров'я дитини оцінюється комплексно командою кваліфікованих фахівців. Тут працюють педіатри, неонатологи, логопед, фізіотерапевт, психолог, ЛОР, офтальмолог, хірург, кардіолог, дерматолог та інші вузькі фахівці. Приймає лікар: Ульянов Илья Анатольевич