Лазерне видалення поліпів у носі в Києві

Можливо, вас цікавлять лікарі отоларингологи
Лазерне видалення поліпів у носі «КийМедикал, медицинский центр» 16000 грн

Аліна
Лікарі тут хороші спеціалісти та відповідально ставляться до своєї роботи. Дякую.
Дмитро
23.09.2023 Був на прийомі у Мельниченко Аліна Сергіївна. Лікар зустріла на рецепції, що було приємно. Уважно слухає, оглядає. Призначає лікування з поясненням, а це дуже важливо. Знається на своїй справі! Сказала дати зворотній звʼязок після декількох днів лікування, щоб розуміти про самопочуття- це було незвично і приємно. Рекомендую лікаря та клініку!
Токарева Валентина
Огромное спасибо доктору Шидловскому Анатолию Юрьевичу за доброе отношение к пациентам, за профессионализм, за создание прекрасного коллектива. Желаю процветания клинике.
Вячеслав
Хочу висловити слова вдячності за професіоналізм і уважність всьому персоналу клініки К -MED( Киймедикал) привітне та дбайливе ставлення під час перебування з приводу тонзілоектомії(пройшла добре, реабілітація успішна). Дякую лікарю Шидловському Анатолію Юрійовичу за високий професіоналізм, чуйність, уважність. Клініка дуже комфортна,створені всі умови для перебування, харчування з урахуванням особливостей.Рекомендую клініку від душі і буду рекомендувати усім своїм знайомим. Процвітання Вашому медичному центру!
Мережа клінік Viva
Київ пр-т. Порика, 9 А
м.Сырец 70 17 м.Нивки м.Минская
Багатопрофільна медична клініка "Viva" на Виноградарі надає повний комплекс лікувально-діагностичних послуг пацієнтам будь-якого віку. У клініці працюють фахівці більше 30-ти напрямків медицини, серед них лікарі вищої та першої категорії, багато хто отримали наукові ступені.
Київ вул. Вадима Гетьмана, 1 А
м.Шулявская 10 25
  • Поліпотомія порожнини носа (видалення поліпів з носа) 16 000
Київ вул. Огуречна, 69 / вул. Івана Виговсього, 3
м.Нивки м.Святошин м.Берестейская
Стоматологічні центри мережі клінік Viva – це повний спектр стоматологічних послуг для дорослих та дітей. Стоматології оснащені новим італійським обладнанням й відповідають всім вимогам та стандартам сучасної медицини – по рівню кваліфікації спеціалістів, спектру послуг та мають стильний сучасний дизайн. Лікарі наших центрів є кваліфікованими фахівцями з більш ніж 10-ти річним досвідом. У центрах застосовують сучасні технології діагностики та лікування зубів, що дозволяє фахівцям виявляти захворювання ще на ранніх стадіях та надавати якісне професійне лікування.
6,8
Київ, вул. Огіркова, 69 (заїзд з вул. Івана Виговского, 3)
р.Подільський
6,7
Київ житловий масив Чайки, вул. Печерська, 4 (Петропавлівська Борщагівка)
м.Академгородок м.Сырец м.Берестейская
6,7