Сторінка 51. Приватні клініки в Києві

Знайдено 1354 клініки

Светлана
Фатима Кушуковна очень милая, приятная и компетентная врач. Я случайно попала к ней в отделение патологии - но как же я благодарна в последстви, что судьба распорядилась именно так . Общение с ней одно удовольствие, все по делу, все объяснит, даст советы. От души благодарна!
Світлана
Декілька днів тому мій син прийшов із садочка із підвищеною температурою, ми подумали що це банальна простуда, багато дітей і все таке. Але наступного ранку я помітила висип на тілі. Ми одразу звернулися на консультацію до цього лікаря. Як виявилося, ми захворіли вітряною віспою. Лікар дуже хороший та професійний. Обстежила, та призначила лікування. Зараз приймаємо ліки вдома. Рекомендуємо!
Ірина
Дуже задоволена роботою лікаря-отоларинголога Марини Володимирівни. Спеціаліст найвищого класу. Довелося звернутися до неї за допомогою. Поставила діагноз "гострий фарингіт" та призначила лікування. За декілька днів відчула значне полегшення. Рекомендую!
В Шибановой Екатерины Алексеевны наблюдаемся с нашим сыном уже более двух лет. Врач ответственная и опытная, она очень нам помогла. Мы искренне благодарны Вам за вашу работу
в клініці 3 лікарі
Київ вул. Єлизавети Чавдар, 13 , Осокорки
м.Осокорки 13 3 м.Позняки 15 4
Клініка косметології і дерматології «VIVA ESTE» (Віва Есте) спеціалізується на лікуванні висипань і лікуванні патологій шкіри різної етіології, куди входить й волосиста частина голови. Відвідавши трихолога, ви проведете діагностику внутрішнього стану організму і виявити причину проблемного стану волосся.
Працює з
Вт: 10:00-21:00 Чт: 10:00-21:00 Сб: 10:00-21:00
в клініці 16 лікарів
Київ вул. Регенераторна, 4 (корп. 8/2)
м.Дарница 42 10 м.Левобережная 31 8
Багатопрофільний медичний центр для всієї родини "Ілая Фемілі" займається діагностикою та лікуванням різних захворювань, веде комплексне обслуговування пацієнтів різного віку.
  • Консультація дієтолога 700
  • Консультація гастроентеролога 800
  • Консультація акушера-гінеколога (первинна) 800
  • Консультація акушера-гінеколога (повторна, без огляду) 550
  • Консультація дитячого гінеколога 700
в клініці 6 лікарів
Київ вул. Амосова, 6 (пов. 4)
м.Дворец Украина 40 30 м.Лыбедская 46 30
Медичний центр Харт Лайф Хоспитал спеціалізується на наданні широкого спектру якісних лікувально-діагностичних послуг за такими напрямками як кардіологія, кардіохірургія, кардіореабілітаціі, судинна хірургія, інтервенційна кардіологія і інтервенційна аритмологія.
в клініці 25 лікарів
Київ м. Васильків, вул. Соборна, 66
Медичний центр Нова Медікал (Nоvа Medical) — сучасна клініка, в якій пацієнтів чекають високий рівень обслуговування, досвідчені лікарі та інноваційні методики лікування.
в клініці 2 лікарі
Київ вул. Анни Ахматової, 7/15
м.Харьковская 25 5 м.Позняки 24 7 м.Вырлица 37 7
Діагностичний центр "Телекардіо" надає послуги функціональної (ЕКГ), ультразвукової та дуплексной діагностики для точної постановки діагнозу.
  • Консультація кардіолога (первинна) 600
  • Консультація кардіолога (вторинна) 500
  • Консультація кардіолога + ЕКГ 800
в клініці 1 лікар
Київ пров. Макіївський, 2 , Пріорка
м.Минская 48 10 м.Оболонь 51 13
Центр фізичної терапії "Цандер" — установа, яка спеціалізується на відновленні правильної роботи суглобово-зв'язкового апарату. Головна методика, за допомогою якої здійснюється лікування, — механотерапія.
в клініці 4 лікарі
Київ пр. В. Лобановського, 5 а
р.Соломенский
Центр «КриоЛОРика» спеціалізується на лікуванні хвороб ЛОР-органів і дерматологічних захворювань методом впливу наднизькими температурами. Співробітники центру висококваліфіковані лікарі зі стажем роботи не менше 7 років. У клініці застосовуються як кріопроцедури, так і традиційні методи лікування.
в клініці 9 лікарів
Київ вул. Чорновола, 27 , Шевченківський
м.Лукьяновская 12 5 м.Политехнический институт 24 7
Mezzo Anti-Age Clinic — це сучасна клініка антивікової медицини, фахівці якої в процесі лікування використовують передові наукові і медичні технології, найкращі препарати та інноваційні методики. Медичний центр Mezzo Anti Age працює за такими напрямками: апаратна та лазерна косметології, ін'єкційна косметологія, естетична косметологія і регенеративна Anti-age медицина.
в клініці 7 лікарів
Центр мануальної терапії "Мануал-Плюс" спеціалізується на мануальній терапії, остеопатії, вертебрології, різних видах масажу, гомеопатії, рефлексотерапії Су Джок, а також гірудотерапії. У центрі проводиться ефективне лікування і діагностика хвороб хребта і суглобів.
в клініці 12 лікарів
Київ вул. Андрія Верхогляда 4-Б
р.Печерский
Клініка "ESTHETIC HILLS" пропонує пацієнтам широкий вибір послуг в області естетичної медицини. Провідні напрямки роботи клініки: лазерні процедури, естетична і пластична хірургія, судинна терапія, косметологія обличчя та тіла. Сучасні лазерні установки забезпечують пацієнтам якісні послуги з омолоджування шкіри, усунення розширених судин, видалення пігментних плям, веснянок, небажаних татуювань. Апаратні, ін'єкційні косметичні процедури, оздоровлення хірургічним і нехірургічним шляхом дозволяє отримати відмінні результати.
  • Прийом та консультація з питань Реконструктивної Інтимної пластичної хірургії 4 000
  • Прийом та консультація з питань Інтимної косметології і Лазерної естетики 2 000
  • Прийом та консультація з питань Антивікової гінекології Anti-Age 5 000
  • Лазерне фракційне відновлення вульви при атрофії, вікових змінах, дряблості, краурозі 8 000
  • Лазерне фракційне освітлення промежини: великих статевих губ, вульви, міжягідної складки, періанальної області (відбілювання) 8 000