Хіропластичний масаж обличчя в Києві (метро Оболонь)

Можливо, вас цікавлять лікарі косметологи біля зуп. метро Оболонь
Хіропластичний масаж обличчя «Амеда (Ameda) на Оболонской набережной» 540 грн
Хіропластичний масаж обличчя «Джорно Эстетика (Giorno Estetica), центр эстетической медицины на Оболони» 800560 грн
4,0
Знайдена 1 клініка

Євген
Дуже сподобалося, те, як лікар оглянула дитину. Більш широко бачить суть проблеми ніж здавалося. В принципі, лікар нікуди не підганяла і не поспішала. Я задоволена призначенням. Вони підбиралися коректно. Лікування допомагає. Дякую!
Ксения
Нам все сподобалося. Хороший доктор! Рекомендуємо! Лікар дуже уважна, все дізналася у нас, розпитала. Вона з турботою поставилася до дитини, дуже приємна. Дійсно цікавилася нашим здоров'ям. Обов'язково прийдемо ще. Рекомендую!
Наталия
Фтизиатр Берлинец Юрий Антонович - профессионал своего дела. Большое Вам спасибо за консультацию! (Амеда на Оболони)
Очень понравился доктор. А докторов я видела не мало. Светлана Тимофеевна владеет такими уникальными знаниями из различных областей медицины которые не всегда известны профильным специалистам. Очень компетентный и человечный доктор. Она мне очень помогла в лечении нескольких проблем со здоровьем. Жаль, что я не познакомилась с нею раньше. Здоровья ей и успехов в жизни. Спасибо клинике за такого доктора.
Cеть клиник "Амеда"
4,0
Київ вул. Оболонська Набережна, 1, корп. 3
м.Оболонь 27 6 м.Почайна 47 11
Амедіа - багатопрофільна сімейна клініка, орієнтована на відновлення і підтримку здоров'я Вашої сім'ї. Для цього у нас є все необхідне - кваліфіковані лікарі, сучасне обладнання і, безумовно, уважне ставлення персоналу клініки.

Хіропластичний масаж обличчя в лікарнях в інших районах Києва

Київ вул. Гоголівська, 39
м.Лукьяновская 17 5 м.Университет 27 11 м.Площадь Независимости 37 15
Спеціалізований медичний центр "Бремен" - це німецька стоматологічна клініка, яка гарантує європейську якість за вітчизняну ціну. Всі матеріали, використовувані в роботі, закуповуються безпосередньо у зарубіжних постачальників, що гарантує їх якість.
  • Масаж обличчя 350
6,1
Київ пер. Коломийський, 17/31 А
м.Васильковская 4 3 м.Голосеевская 17 4
Відділення пластичної хірургії і лазерної урогінекології Клінічної академії лазерної медицини Calm (Калм) надає пацієнтам безліч послуг і надає допомогу тим, хто потребує пластичної операції.
SENSAVI, сеть клиник
9,2
Київ вул. Єлизавети Чавдар, 13
м.Осокорки 12 4 м.Позняки 16 4
СЕНСАВІ (SENSAVI) — це медичний центр на Осокорках, що спеціалізується на індивідуальному та комплексному вирішенні в лікуванні основних захворювань. Робота клініки спрямована на визначення першопричини хвороби. На території медичного центру знаходиться обладнаний діагностичний центр. Він має у своєму розпорядженні сучасне технічне обладнання. Інструментальна та лабораторна діагностика проводиться на території клініки, що є економією часу і фінансів. Пацієнту не потрібно шукати інші центри, все проводиться в одному комплексі.
Київ вул.Героів Маріуполя 6
м.Ипподром 17 4 м.Теремки 34 5
Клініка працює пн.-пт з 8:00-16:00, сб 8:00-12:00 Прийом ведуть лікарі : терапевт, хірург, лікар ультразвукової діагностики, косметолог, реабілітолог. Клініка надає послуги: УЗД-діагностики, видалення доброякісних новоутворень шкіри. Оперативне лікування варикозу. Ударно-хвильова терапія. Доглядові , апаратні, ін’єкційні процедури для шкіри обличчя, шиї,декольте.
  • Масаж класичний 500