Сторінка 7. Клініки в Києві (Оболонський район)

Знайдено 99 клінік

Сб Нед Цілодобово
Тимофей
Ходил на сеансы в течение 2-3 месяцев, мне это сильно помогло. Я лучше стал понимать какой Я есть. Рекомендую Марту Викторовну)
Іван
Під час лікування венеричного захворювання я здавав тут кілька аналізів. Це відмінна лабораторія з новітнім обладнанням та кваліфікованими фахівцями. Мене все влаштувало. Рекомендую без сумнівів.
Руслан
Здача аналізів завжди було проблемою. Але коли я дізнався про НеоЛаб в Борисполі, то зітхнув з полегшенням. Аналізи тут роблять на сучасному обладнанні, та й записатися можна на зручний для себе час, а не вистоювати довгі черги.
Лора
Користуємось послугами НеоЛаб досить довгий термін часу, і досі не було ніяких нарікань. Лаборанти вмілі та коректні, результати завжди чітко в строк. Дуже зручно, що можна викликати бригаду прямо до себе додому.
в клініці 4 лікарі
Київ пр-т Героїв Сталінграда, 12 Е , Оболонь
м.Оболонь 15 5 м.Минская 19 6
Клініка "Центр психоаналізу" — це спеціалізований медичний центр, в якому надається комплексна допомога за класичним психоаналізу. Лікарі клініки, крім профільного вищої освіти, проходили підготовку у закордонних колег.
ЛДЦ НеоЛаб
Київ вул. Йорданська, 26
м.Героев Днепра 17 38 м.Оболонь 8 7
Сучасна медична лабораторія «НеоЛаб» на Йорданській входить в мережу медзакладів, які виконують всі види лабораторних досліджень.
Київ вул. Оболонська набережна, 11 (кор. 2)
м.Оболонь 21 30
ЛОР-центр "Наш доктор" надає широкий спектр послуг в області отоларингології. Оснащеність сучасним обладнанням і досвід лікарів дозволяють виконувати весь спектр маніпуляцій навіть за найскладніших захворюваннь ЛОР-органів.
Київ вул. Петра Калнишевського, 7 (корп. 2, оф. 1045)
м.Минская 40 10 м.Героев Днепра 41 8
Спеціалізований медичний центр "Ігма" почав надавати стоматологічну допомогу в 2013 році. Клініка обладнана новітнім іноземним обладнанням.
Київ пр-т Героїв Сталінграда, 20 А
м.Минская 16 6 м.Оболонь 22 9
Центр аналітичної психології «Простір» займається різними видами психологічної допомоги — дітям і батькам, подружжю, індивідуально і групами. Основні напрямки роботи: психотерапія і психологія.
в клініці 3 лікарі
Київ вул. Левка Лук’яненка, 13А
м.Минская 15 5 м.Оболонь 23 6
Медичний центр «Мій Лікар» на Оболоні - це сучасний заклад первинної медичної допомоги, де поєднуються професіоналізм лікарів, комфортні умови та турботливе ставлення до кожного пацієнта. Ми працюємо для дорослих і дітей, пропонуючи широкий спектр медичних послуг, що охоплюють як щоденні потреби, так і підтримку здоров’я. У нашій клініці пацієнти можуть звернутися за консультацією до лікаря, пройти лабораторну діагностику, оформити необхідні медичні документи та скористатися додатковими сервісами. Особливу увагу ми приділяємо створенню зручних умов для відвідувачів: від швидкої реєстрації та уважної роботи адміністраторів до професійної допомоги медичного персоналу. Ми прагнемо бути місцем, де пацієнти відчувають довіру та впевненість у якості наданих послуг. Наш підхід базується на індивідуальному підході, уважному ставленні до деталей та щирому бажанні допомогти кожному, хто звертається до нас
  • Вакцинація Інфанрикс 1 620
4,4
в клініці 2 лікарі
Київ вул. Левка Лук’яненка, буд. 21/14
м.Минская
В Центрі неврології займаємось проблемою гострого та хронічного больового синдрому, також лікуванням депресивних та тривожних порушень, розладів вегетативної нервової системи, панічними нападами, наслідками перенесених гострих порушень мозкового кровообігу, наслідками перенесених нейроінфекцій (в тому числі – COVID-19), хронічною ішемією мозку, захворюваннями периферичної нервової системи, розсіяним склерозом, міастенією, епілепсією, бічним аміотрофічним склерозом та іншими захворюваннями нервової системи. Більш ніж 10 років вузькоспеціалізовано займаємось проблемою порушень рухів та порушень пам’яті, тобто – екстрапірамідними та нейродегенеративними захворюваннями центральної нервової системи (хвороба Паркінсона, хвороба Альцгеймера та інші). Одні з перших в Україні почали використовувати сучасний метод профілактики мігрені – моноклональні антітіла (анті CGRP-терапія).
  • Консультація невролога вищої категорії, кандидата медичних наук 1 200
  • Консультація невролога вищої категорії 1 000
  • Консультація невролога онлайн вищої категорії, кандидата медичних наук 1 200
  • Консультація невролога на дому вищої категорії, кандидата медичних наук м.Київ (Київська область та інші міста України – за домовленістю) от 3 000
  • Перебування в неврологічному центрі за день (включаючи вартість внутрішньошкірних ін’єкцій, внутрішньовенних крапельних інфузій, Витратні матеріали) 1 400
4,4
Київ пр-т Героїв Сталінграда, 8 А
м.Оболонь 21 5 м.Минская 29 6 м.Почайна 33 9
Спеціалізований медичний центр "Донаре Віта" — це стоматологічна клініка, в якій пріоритетними напрямками є сучасні методики та малоінвазивної в лікуванні.