Сторінка 2. Клініки в Києві (метро Либідська)

Сб Нед
Тетяна Подворна
Звернулась до Адамчука Олега Анатолійовича з приводу гнійної трофічної виразки у літньої нетранспортабельної пацієнтки. Лікар виїхав додому. Був дуже уважним, одразу викликав довіру, врахував всі побажання пацієнтки. Надав професійну допомогу, дав дуже корисні подальші поради. Коли виникали питання надалі, консультував по телефону. Ми дуже вдячні Олегу Анатолійовичу за його людяність та професіоналізм! Страшенно радує, що в Україні, поруч з нами є такі лікарі!
Ксения
Недавно воспользовалась услугами хирурга Адамчука. Удалял мне липому, сделал всё быстро и качественно, рубец почти незаметный. Очень удобно, что он сам приехал ко мне на дом и всё сделал. Если возникнет необходимость, то снова обращусь к Олегу Анатольевичу.
Мирослава
Хороши і опитний врач
Ринат
Обращался к нему, когда на спине вскочил огромный фурункул, который болел и из-за которого я не мог спать. Огромное спасибо Олегу Анатольевичу за помощь!
Київ вул. Верхня, 5
м.Зверинецкая 16 5 м.Печерская 17 7 м.Лыбедская 31 10
Приватний кабінет доктора Адамчука О.А. спеціалізується в області хірургії, неврології, вертебрології, дерматології. Прийом веде лікар вищої категорії кваліфікації.
  • Консультація хірурга 1 000
  • Розтин гнійних утворень (абсцес, фурункул, карбункул) от 400
  • Операція з приводу врослого нігтя (без зняття нігтьової пластинки з пластикою валика) 700
  • Операції з приводу новоутворень підшкірно-жирової клітковини, шкіри (атероми, ліпоми, невуси, папіломи, гігроми) от 1 500
  • Консультація онлайн хірурга по Вайберу 800
Київ бул. Лесі Українки 26 Б, оф. 645
м.Печерская м.Дворец Украина м.Лыбедская
Клініка хрономедицини Резонанс є сучасним центром, фахівці якого займаються вивченням впливу часового фактора у терапевтичній практиці. Його використання дає можливість підвищити ефективність лікарських препаратів у 1000 разів, при цьому не тільки запобігти появі побічних ефектів, а й значно знизити ризик розвитку ускладнень.
  • Лікування бронхіальної астми методом резонансної хронофітотерапії, 1 міс. 1 800
  • Лікування хронічного обструктивного бронхіту та органів дихання методом резонансної хронофітотерапії, 1 міс. 1 800
  • Дистанційне лікування хронічного обструктивного бронхіту та органів дихання методом резонансної хронофітотерапії, 1 міс. 1 200
  • Лікування ішемічної хвороби серця методом резонансної хронофітотерапії, 1 міс. 3 200
  • Дистанційне лікування ішемічної хвороби серця методом резонансної хронофітотерапії, 1 міс. 2 400
в клініці 21 лікар
Київ вул. Ковпака 17
м.Лыбедская
«Клініка ЦСМ» — це сучасна неврологічна клініка, що спеціалізується з нейрореабілітації та відновної медицини.
  • Консультація невролога дитячого (первинна) 900
  • Консультація невролога дитячого (повторна) 800
  • Консультація нефролога дитячого (первинна) 1 300
  • Консультація нефролога дитячого (повторна) 900
  • Консультація психолога для дорослого 2 800
в клініці 4 лікарі
Київ вул. Саперне Поле, 3
м.Дворец Украина 12 4 м.Лыбедская 14 3 м.Печерская 15 6
iOrtho створений для того, щоб забезпечити найбільш ефективними і простими рішеннями стоматологічних проблем у дорослих і дітей. Зокрема, наша ключова експертиза — ортодонтичне лікування із застосуванням технології Invisalign. Завдяки тому, що ми отримуємо оригінальну продукцію Invisalign безпосередньо від заводу виробника «Align Technology» — у нас є ексклюзивна можливість дати кращу ціну на лікування елайнери.
  • Консультація ортодонта 500
  • Введення зубного імпланта Straumann (Switzerland) 40 660
  • Розробка плану лікування ClinCheck 12 840
  • Металеві брекети 15 000
  • Самолігуючі естетичні брекети (на одну щелепу) 24 000
Київ вул. Антоновича, 176
м.Лыбедская 5 4
Мережа оптик "Новий Зір" — це історія більш ніж 15 річного досвіду роботи в області офтальмології. Ми пропонуємо широкий асортимент якісних оптичних послуг і товарів. У кожному з наших салонів ви знайдете висококваліфіковане обслуговування та індивідуальний підхід до кожного клієнта.
  • Діагностика зору дитяча 1 500 1 050
  • Діагностика зору доросла 1 500 1 050
  • Перевірка зору/Підбір рецепта на окуляри/Підбір рецепта на МКЛ 400
  • Навчання по використуванню МКЛ та консультація по догляду 300
  • Консультація лікаря(додаткова) доросла / дитяча 600
6,7
Київ вул. Джона Маккейна, 38 Б (оф. 21)
м.Зверинецкая 6 4 м.Печерская 15 6 м.Лыбедская 23 10
Я спеціалізуюся на змінах в собі. Якщо у вас є щось чого ви хочете позбутися, поміняти або виробити нове, наприклад думки, емоції, звички, мислення, установки і т.д., то я можу надати вам способи як це зробити. Це не просто поговорити або вислухати, це конкретні методики для змін. Я працюю з безліччю різних проблем, щоб дізнатися чи працюю я з вашою - зв'яжіться зі мною. Детальніше все описано внизу сторінки.
в клініці 2 лікарі
Київ вул. Хорива 3а, оф. 314, 3 поверх
м.Лыбедская 16 4 м.Зверинецкая 23 4 м.Печерская 21 6
Кабінет сімейного лікаря –це лікувально-профілактичний заклад, що надає комплекс послуг з профілактики, діагностики та лікування захворювань дітей з народження та дорослих. Прийом онлайн та офлайн.
  • Консультація сімейного лікаря 600
  • Консультація педіатра 600
  • Консультація онлайн сімейного лікаря 400
  • Консультація онлайн педіатра 400
Працює з
Вт: 15:30-18:15 Ср: 12:00-15:30 Чт: 15:30-18:15 Пт: 12:00-15:30 Сб: 14:00-16:45
Київ вул. Драгомирова, 18 (оф. 7) , ЖК Новопечерські липки
м.Зверинецкая 12 5 м.Выдубичи 42 13 м.Лыбедская 32 6
MHT Clinic в Києві — це сучасна клініка, основний напрямок діяльності якої — це відновлення волосся. Центр має у своєму розпорядженні оновлене технічне оснащення, інноваційні методики та кваліфікований персонал. Такий тандем дозволяє впоратися з завданням підвищеної складності. Грамотний вплив на проблемну зону направлено на досягнення максимального результату. Всі заходи здійснюються в комфортних умовах, що є запорукою абсолютної безпеки і зручності.
  • Графт пересадженого волосся от 40
6,2
Київ вул. Кіквідзе, 18 А , Чорна гора
м.Зверинецкая 8 2 м.Выдубичи 22 15 м.Лыбедская 31 13
Сучасна «Клініка жіночого здоров'я» європейського зразка спеціалізується в області гінекології, займається діагностикою та лікуванням широкого ряду захворювань жіночої репродуктивної системи. Прийом веде гінеколог доктор медичних наук.
Працює з
Пн: 08:00-19:00 Ср: 08:00-19:00 Пт: 08:00-19:00 Сб: 08:00-19:00
6,2
в клініці 1 лікар
Київ вул. Велика Васильківська, 143/2 (ТЦ "Інтервал Плаза", 5 поверх)
м.Лыбедская 1 3 м.Зверинецкая 25 9 м.Демеевская 42 5
Центр реабілітації хребта Newspine на м. Либідська надає пацієнтам лікування захворювань хребта без оперативного лікування, без прийому ліків. Лікування здійснюється за рахунок індивідуально підібраного комплексу вправ з використанням авторського запатентованого тренажера "Кипарис".