Клініки пародонтології в Києві (метро Либідська)

Можливо, вас цікавлять лікарі пародонтологи біля зуп. метро Либідськая
Пародонтологічна професійна гігієна ротової порожнини (ультразвук, air flow, полірування) 3000 грн
4,0
Знайдено 2 клініки

Слава
Нужно было удалять зуб, а я не очень хорошо воспринимаю наркоз. Но в этой клинике были очень внимательны к моим нуждам, провели аллергопробу на анестетик, были очень внимательны на протяжении всей процедуры удаления. Всё прошло вполне успешно. Большое спасибо докторам за человечное отношение к пациенту!
6,7
в клініці 1 пародонтолог
Київ бул. Миколи Міхновського, 6-Б
м.Зверинецкая м.Лыбедская
Ми в PROZHEIKO dental studio переконані: кожна усмішка унікальна. Тому наше кредо — лише індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Сучасні технології та досвідчені лікарі дозволяють зробити процес лікування максимально комфортним та безболісним. Запишіться на консультацію та зробіть перший крок до своєї нової усмішки! Приймає лікар: Юзюк Александра Николаевна
  • Пародонтологічна професійна гігієна ротової порожнини (ультразвук, air flow, полірування) 3 000
4,3
Київ вул. Кіквідзе, 11
м.Зверинецкая 9 7 м.Выдубичи 24 12 м.Лыбедская 28 8
Спеціалізований центр стоматології "Дент-ін" функціонує вже більше ніж 14 років. Націленість клініки — забезпечення ексклюзивного лікування.