Витяг чужорідного тіла з ока в Києві (метро Деміївська) (відкриті по нед. клініки)

Знайдена 1 клініка

Сб Нед Цілодобово
Лилит
Хочу оставить самый лучший отзыв о приеме у данного врача! Я получила ответы на все вопросы, а также детальное назначения. В целом атмосфера очень приятная, а не больничная, а более дружественная. Надеюсь, лечение даст хороший результат. Спасибо.
Анстасия
Лікар дуже уважний, відразу знайшов підхід до дитини. Вислухав всі скарги , повністю оглянув дитину. Надав усі необхідні рекомендації, призначила лікування. Прийомом, як і лікарем залишились дуже задоволені. Обов'язково прийдемо ще!
Яна
Лучшего врача-гинеколога я ещё не встречала!!!! Я благодарна, что 12 лет назад меня свела с ней судьба ( была проблема с вынашиванием)!!! Моей доченьке уже 11 лет!!! Спасибо Вам Ксения Александровна!!! Очень жаль, что наш город остался без такого профессионала!!!! Я очень скучаю!!!!
Андрей
Отличный доктор! Рекомендую всем знакомым и родным! Большое спасибо за помощь!
Добробут
Київ вул. Сім'ї Ідзиковський (Мішина), 3 , Чоколівка
м.Вокзальная 41 13 м.Демеевская 66 18
Лікувально-діагностичний центр для дітей та дорослих "Добробут" спеціалізується на наданні всебічної медичної допомоги пацієнтам будь-якого віку. Серед провідних напрямків: комплексна діагностика організму, консультативний прийом лікарів різних спеціальностей, невідкладна екстрена допомога, лікування у стаціонарі, реанімація.

Витяг чужорідного тіла з ока в лікарнях в інших районах Києва

Київ вул. Касіяна, 2/1
м.Ипподром 7 4 м.Теремки 25 6
Багатопрофільний медичний центр "Клініка Образцова" спеціалізується в області сімейної медицини, проводить діагностику і лікування дітей з 3 років і дорослих. У медичному центрі пацієнтів приймають сімейний лікар, отолорінголог, терапевт, невропатолог, ендокринолог, психотерапевт, дерматолог, хірург, хірург-онколог, ортопед-травматолог, окуліст, рефлексотерапевт, акушер-гінеколог, лікар УЗД.
  • Видалення стороннього тіла з порожнини кон''юнктивального мішка 1 000
Мережа клінік Viva
Акції
Київ с. Чайки, вул. Печерська, 4
Офтальмологічний центр мережі клінікViva – це повний спектр офтальмологічних послуг для всієї родини. Наша перевага - команда професіоналів та новітнє обладнання, що трансформується в тисячі задоволених пацієнтів. Центр офтальмології Viva оснащений новим, найкращим на сьогоднішній день в Україні обладнанням й відповідає всім вимогам та стандартам сучасної медицини. В центрі офтальмології VIVA ми пропонуємо широкий спектр послуг від діагностики та лікування захворювань очей для людей різного віку до складних операцій. Інноваційні комп'ютерні методи допомагають визначити першопричину розвитку патології та впливати безпосередньо на неї. Це підвищує ефективність медичних процедур, а ясність та контрастність зору залишаються відновленими. Приймає лікар: Виниченко Екатерина Игоревна
  • Видалення чужорідного тіла кон’юнктиви 470
  • Видалення чужорідного тіла рогівки 990
8,6
Київ просп. Петра Григоренка, 22/20
м.Позняки м.Осокорки м.Харьковская
Тут є все, що потрібно для вашого здоров’я
  • Видалення стороннього тіла кон’юнктиви/рогівки високого ступеню складності 1 000
  • Видалення стороннього тіла коньюнктиви із місцевим знеболенням 400
  • Видалення стороннього тіла рогівки 750
8,2
Київ вул. Глибочицька, 40х
м.Лукьяновская 14 6 м.Контрактовая площадь 19 18
Пацієнтам "Оксфорд Медікал" доступні наступні послуги: лікування псоріазу; Комп'ютерна томографія; елос епіляція; лікування головного болю; ведення вагітності; лікування геморою; різні види аналізів; лікування захворювань, що передаються статевим шляхом.
  • Видалення стороннього тіла кон'юктиви, рогівки 2категорії складності (поверхневе проникнення) 800
  • Видалення стороннього тіла кон'юктиви, рогівки 1категорії складності (поверхневе проникнення) 600