Сторінка 6. Клініки анестезіології в Києві (відкриті по нед. клініки)

Знайдено 143 клініки

Сб Нед Цілодобово
Виктория
Сергей Алексеевич, избавил от мешков вокруг глаз! Вернул молодость и уверенность в себе! Рекомендую! Результатом очень довольна! Любуюсь собой каждый день. Спасибо доктору!
Наталия
Доктора я выбирала очень долго. В основном по работам. Хотела делать только у Андрея и по этому на первой консультации сразу договорилась об операции. В день операции мы подобрали размер имплантов. Я хотела 350 но доктор настоял что 300 будет самое оно. Операция в общем прошла хорошо, трубки никакие не ставили, единственный нюанс это то что я проснулась на операционном столе на час раньше. Мне только откапали капельницу и обезболивающее ещё не успело подействовать. Поорав мин. 2-ве от боли я опять уснула и проснулась в тот момент когда меня завозили в палату. Ничего уже не болело я улыбалась и была счастлива :) Домой попала на втрой день. Доктор на все вопросы отвечал мгновенно. На первой перевязке я поняла что доктор правильно сделал что отговорил меня от 350мл, за что ему огромное спасибо. Прошло уже два месяца, грудь выглядит идеальной. Я очень счастлива и благодарна своему доктору. Всем советую!
Савельева анна
Врач внимательный специалист супер помог
Инна
Делала лазерную эпиляцию в клинике и очень довольна как результатом, так и персоналом. Рекомендую врача - настоящий профессионал! В качестве процедур уверенна, так как знаю, что результат зависит не только от особенностей организма, но и от "настроек лазера")) Та что к Кате можно спокойно идти и быть уверенным, что результат не заставит долго ждать)
Сеть клиник "Медбуд"
5,4
Київ пр-т Валерія Лобановського, 17 (пр-т Червонозоряний)
м.Вокзальная 39 14 м.Демеевская 56 18 м.Олимпийская 59 21
Медичний заклад "Багатопрофільний хірургічний центр" на базі "Медбуд" надає діагностичні та лікувальні дії в більш ніж 30 медичних напрямках.
5,4
в клініці 1 анестезіолог
Київ вул. Князів Острозьких, 46/2
м.Печерская 9 6 м.Кловская 16 7 м.Арсенальная 21 7
Центр лазерної медицини LaserOne (ЛазерВан) спеціалізується на відновленні здоров'я, молодості і привабливості за допомогою лазерних технологій. Обладнання в центрі: лазерний апарат SYNCHRO REPLA: Y, олександритовий лазер, потужний неодимовий лазер, лазерні апарати SmartXide DOT і SmartLipo. Приймає лікар: Савинчев Александр Валериевич
  • Анестезія (незалежно від кількості ділянок) 2 500
  • Місцева анестезія 2 500
  • Наркоз (загальний) до 2 годин 7 000
  • Кожна наступна година загального наркозу додатково 2 000
  • Анестезія при лазерних процедурах 300
Київ вул. Мельникова, 18 А , Лук'янівка
м.Университет 11 8 м.Золотые ворота 21 11
Багатопрофільний медичний центр "Сімейна Поліклініка" виконує амбулаторно-поліклінічний прийом, діагностику захворювань. Основні напрямки роботи центру: гінекологія, кардіологія, маммология, онкологія, алергологія, дерматологія, ендокринологія, терапія. У штаті медцентру досвідчені висококваліфіковані лікарі.
Київ вул. Богданівська, 7 В
м.Вокзальная 14 13
Клініка Oksal.Med — це спеціалізований центр, що надає комплексні послуги з онкохірургії, естетичної хірургії і мамології. У центрі використовується сучасне технічне оснащення, що дозволяє провести комплексну діагностику та отримати достовірні результати.
Київ пр-т, Берестейський, 67
м.Нивки
Медичний центр «Діверо» - сучасний багатопрофільний заклад, що надає комплекс медичних послуг для дітей та дорослих. Центр поєднує традиційні протоколи лікування з інноваційними технологіями та пропонує пацієнтам цілісний підхід до діагностики та терапії. Основні напрямки роботи включають алергологію, імунологію, дерматологію, отоларингологію, педіатрію, сімейну медицину, гінекологію, кардіологію, ендокринологію та інші спеціальності. Мета центру — не лише лікувати, а й попереджати захворювання, допомагаючи пацієнтам зберігати здоров'я та високу якість життя.
  • Проведення анестезії із вартістю медичних препаратів та матеріалів (1 елемент) 100
  • Проведення анестезії із вартістю медичних препаратів та матеріалів (6 і більше елементів) 200
  • Проведення анестезії із вартістю медичних препаратів та матеріалів (до 5 елементів) 150
Працює з
Пн: 08:00-18:00 Вт: 08:00-18:00 Чт: 08:00-18:00 Пт: 08:00-18:00 Сб: 09:00-17:00 Нд: 09:00-15:00
ADONIS
в клініці 1 анестезіолог
Київ с. Бузова, вул. Садовського, 34 А
Акушерський стаціонар "Адоніс" входить в мережу медичних центрів столиці, спеціалізується на наданні кваліфікованої медичної допомоги під час вагітності та пологів. Тут працюють досвідчені лікарі вищої кваліфікаційної категорії: акушери-гінекологи, неонатологи, анестезіологи, лактологи, психологи. Приймає лікар: Артеменко Борис Владимирович
Київ пр-т Володимира Івасюка, 20
м.Минская 11 2 м.Оболонь 20 4
Багатопрофільний медичний центр "МедЛайн" пропонує пацієнтам широкий вибір послуг з діагностики захворювань, консультації фахівців з різних напрямків. Медичний центр має доросле та дитяче відділення.
Київ м. Вишгород, пр-т Шевченка, 9
Медичний центр "Аміда" - сімейна клініка, яка пропонує широкий спектр медичних послуг для дорослих і маленьких пацієнтів. У центрі працює великий колектив лікарів - професіоналів високого рівня, першої та вищої кваліфікаційних категорій.
Київ вул. Драгоманова, 40 Е , Позняки
м.Позняки 14 4 м.Харьковская 18 8
Стоматологічна клініка "Mydent" надає широкий спектр послуг з діагностики і терапії зубного ряду, відновлює його цілісність.
Київ вул. Старонаводницька, 13
м.Печерская 7 1 м.Дворец Украина 31 15 м.Днепр 39 7
Стоматологічна клініка Аванто у Печерську працює на засадах сімейної медицини. Центр пропонує сучасні стоматологічні послуги з використанням ультрасучасного обладнання та якісних матеріалів. «Ivoclar», «Bredent», «Heraeus», «Kulzer», «Renfert», «KaVo», «Saratoga», «Shick» — обладнання, яке застосовується в естетичній стоматології.
  • Анестезія 700