Клініки анестезіології в Києві (метро Оболонь)

Можливо, вас цікавлять лікарі анестезіологи біля зуп. метро Оболонь
Анестезія 290 грн
Комп'ютерна анестезія STA 595 грн
Анестезія аплікаційна з лідокаїном (10%) 250 грн
Аплікаційна анестезія 250 грн
Дивитися всі ціни »
Фильтр: (Знайдено 18 клінік)

Сб
Сортировка
Алена
Черенько Сергій Макарович Це просто ЛІКАР З ВЕЛИКОЇ ЛІТЕРИ. При першому знайомстві я зрозуміла , що на 100% можу довіряти йому. В моєму випадку операції було не уникнути. Хвилювання були жахливі. В день операції коли просто побачила Сергія Макаровича хвилювання зникли зовсім. Він чарівник своєї справи і це правда. Він зміг зробити не просту операцію дуже акуратно і професійно. Хто боїться і має сумніви - точно не потрібно хвилюватися якщо ваш лікар Черенько. Найкращий лікар!!!
Алена
Васильєв Віктор Анатолійович Анестезія у цього лікаря просто 10 з 10. Все пройшло так, що я навіть і не зрозуміла і прокинулась вже , коли операція пройшла. Майстерність на вищому рівні. Дуже дякую.
Ольга Федорова
Мені чоловік подарував сертифікат в Люмі Дент , і я вирішила встановити вініри на передні зуби. Встановлював мені лікар Кузін Олександр Євгенович. Обирала лікаря по відгукам, і не даремно довірилась. Результат мені сподобався дуже, чоловік теж зацінив. Можу сказати одне в Люмі Дент працюють професіонали!
Єгор Мартинов
Враження від візиту просто супер! Був в клініці на Оболоні в Люмі-Денті, Кузін О.Є. поставив коронку на передній зуб. Усе пройшло швидко та безболісно. Рекомендую всім!
Мережа клінік Люмі-Дент
Акції
Київ просп. Володимира Івасюка, 24-А
м.Минская 13 15 м.Оболонь 25 20
Стоматологічна клініка «Люмі-Дент» на Оболоні надає широкий спектр високоякісних стоматологічних послуг. Досвідчені фахівці клінік проводять лікування зубів та ясен виключно із застосуванням якісних стоматологічних матеріалів та за допомогою новітнього обладнання провідних світових виробників. Запрошуємо Вас на безкоштовну консультацію в мережу стоматологічних клінік «Люмі-Дент».
  • Комп'ютерна анестезія STA 595
  • Лікування уві сні дорослому (1 година) 3 900
  • Седація закисом азоту (15 хвилин) 675
  • Седація закисом азоту (30 хвилин) 1 350
  • Медикаментозний сон дитині до 18 років (1 година) 4 590
8,3
Київ пр-т Степана Бандери, 17/1 , Петрівка
м.Почайна 9 4 м.Оболонь 22 3
Хірургічний центр повного циклу "CitiDoctor" надає весь обсяг кваліфікованої медичної допомоги від діагностики, оперативного або медикаментозного лікування до реабілітації і профілактики захворювань. У клініці пацієнтів приймають пластичні хірурги, хірурги, гінекологи, ортопеди-травматологи, проктологи і т.д.
  • Анестезіологічне забезпечення от 2 800
  • Корекція анафтальмічного синдрому 20 500
  • Анестезіологічне забезпечення ендоскопічної маніпуляції от 1 200
  • Місцева анестезія в проктології от 1 000
  • ASA-III 4 940
Київ вул. Оболонська Набережна 1, корпус 2
м.Оболонь 36 7 м.Почайна 35 11
Oxford Medical (Оксфорд медікал) — це сучасний центр у Києві на Оболоні. Він розташовується в зручному місці на набережній та є частиною міжнародної мережі приватних клінік.
  • Консультація анестезіолога 990
  • Анестезія в/в (від 60хв.) 5 000
  • Місцева анестезія (1зона) 550
  • Парацервікальна анестезія 210
  • Анестезія в/в (до 60хв.) 1 650
Астра Дент
Київ пр-т Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 12 Г
м.Минская 23 4 м.Оболонь 18 3
Спеціалізована клініка Astra Dent (Астра Дент) забезпечує комплексні стоматологічні послуги. Лікарі установи систематично проходять стажування за кордоном.
  • Перебування в палаті після седації, за 1 годину 1 450
  • Анестезіологічний моніторинг під час стоматологічного лікування, 1 година 3 000
  • Лікування під загальним знеболенням кожна наступна година (-30%) 3 300
  • Лікування під загальним знеболенням, перша година 4 600
  • Короткотривала седація 3 500
  • дивитися весь прайс
сеть медицинских центров "Мати та дитина"
Київ вул. Макіївська, 8
м.Минская 47 15 м.Оболонь 49 12
Медичний центр "Мати та дитина" — це спеціалізована клініка, яка займається репродуктивним здоров'ям. Пріоритетний напрям установи - допоміжні репродуктивні технології.
  • Внутрішньовенна анестезія 2 800
  • Місцева (інфільтраційна) анестезія 650
  • Атаралгезія (знеболювання фентанілом) 2 120
  • Тотальна внутрішньовенна анестезія без ШВЛ (штучної вентеляції легенів) 3 900
  • Ендотрахеальний наркоз з севораном доп годину 2 800
7,2
Київ вул. Межева, 23 Б
м.Оболонь 1 час 7 мин 16 м.Минская 1 час 13 мин 15 м.Сырец 1 час 4 мин 16
Медичний центр Астрамедіка — це приватна клініка для всієї сім'ї. Послуги надаються як дорослим, так і маленьким пацієнтам. Сучасний центр оснащений відділенням діагностики з інноваційним обладнанням із надточними результатами.
  • Анестезія аплікаційна (без вартості препарату) 200
  • Інфільтраційна анестезія 450
Мережа клінік Viva
6,8
Київ вул. Автозаводська, 99/4
м.Оболонь м.Героев Днепра
Клініка Viva на Автозаводській – це НОВА багатопрофільна клініка в сім’ї мережі клінік Vivа де гармонічно поєднаний багаторічний досвід, найкращі спеціалісти, передові технічні розробки та комфортні умови для кожного клієнта.
  • Консультація дитячого анестезіолога 990
  • Анестезія аплікаційна з лідокаїном (10%) 250
  • Консультація анестезіолога 990
6,1
Київ вул. Левка Лук'яненка, 14
м.Минская 7 3 м.Оболонь 16 4
Клініка "Діамед-експрес" надає комплексну лікарську допомогу з 1998 року. Широкий перелік послуг і якісне обслуговування — пріоритети клініки.
  • Місцева анестезія (парацервікальна) 300
  • Анестезія лідокаїном (спрей) 300
  • Анестезія кінцівки 200
6,0
Київ вул. Родини Крістерів, 18/6 , Виноградар
м.Нивки м.Почайна м.Оболонь
Файна Клініка — медичний центр для дорослих та дітей від народження. Ми надаємо консультативні послуги за понад 50 напрямами, виконуємо УЗ-діагностику, рентген, лабораторні дослідження (аналізи), проводимо вакцинацію, видаємо довідки, ведемо вагітність та спостерігаємо малюків із перших днів життя.
  • Аплікаційна анестезія 250
Моя клиника
Київ пр-т Героїв Сталінграда, 20
м.Минская 11 4 м.Оболонь 18 6
Багатопрофільний лікувально-діагностичний центр "Моя клініка" на м. Мінська надає якісну медичну допомогу для всієї родини з багатьох напрямків, включаючи гінекологію, ендокринологію, урологію, загальну терапію, гастроентерологію, хірургію, отоларингологію, неврологію, стоматологію, косметологію, нейрохірургію і ін.