Сторінка 2. Клініки дерматології у Дніпрі

Ірина Горєлова
Дуже не люблю медичні заклади, але тут була вже неодноразово. Дівчата такі ввічливі, приємні, терпляче ставляться до складних відвідувачів. Люди всі різні, бувають і складні. Особливо вражає колектив лікарів, такі молоді і такі професійні, кваліфіковані і уважні. Дякую щиро вам за вашу роботу.
Тітаренко Лариса.
Дуже вдячна лікарям клініки проктологу Білик М.В,неврологу Фальчук А.К, реабілітологу Лобода Н.К. за професіоналізм, людяність, чуйність і найкращі людські якості. Однозначно рекомендую цю клініку всім. Чітко, професійно, відповідально! Колективу клініки процвітання та успіху. Щиро дякую.
Микола
Від щирого серця висловлюю подяку Фальчук Анні Костянтиновні. Нарешті, я можу житти без болю. Лікар з великої літери!
Євген
Проходив діагностику, все сподобалося.
8,6
Дніпро вул. Панікахи, 27
м.Вокзальная 130 23
ЄВРОЛАЙФ-ЦЕНТР -— це медичний центр оновленого зразка. Діяльність клініки пов'язана з встановленими світовими стандартами якості. На території медичного центру приймають профільні фахівці, які готові надати кваліфіковану допомогу у будь-яку хвилину. Євролайф-центр —- це не тільки активна терапія, але і розширений спектр діагностичних процедур, і навіть фізіотерапія. Приймає лікар: Загурский Юрий Борисович
  • Консультація дерматолога 800
  • Повторна консультація (протягом 30 календарних днів) 450
  • Довідка в басейн 350
  • Лампа Вуда 300
  • Деструкція бородавки 1шт 100
8,6
Дніпро бул. Кучеревського 1
р.Центральный
Багатопрофільний медичний центр AMBY MEDICAL CENTER надає пацієнтам широкий спектр послуг: заключення декларації з сімейним лікарем, діагностика, лабораторні аналізи, консультації вузьких спеціалістів, превентивна медицина, реабілітація, хіміотерапія, хірургічні операції, денний стаціонар. AMBY — це сучасна турботлива медицина з відчуттям нових реалій. Приймає лікар: Музыка Лариса Викторовна
  • Дерматоскопія 700
  • Дерматоскопічний знімок 200
  • Консультація лікаря-дерматолога з дерматоскопією 1 500
  • Консультація дерматолога з діагностикою лампою Вуда 1 500
8,5
Дніпро вул. Героїв Крут, 15
р.Соборный
Медичний центр здоров’я та реабілітації «NOVA CLINIC» – це спеціалізований заклад, де кожний пацієнт може розраховувати на швидку та професійну допомогу. Тут оточують кожного відвідувача належною увагою, максимальною турботою та поважним ставленням.
  • Консультація лікаря-дерматолога 650
  • Видалення вросшого нігтя (шприц, лідокаїн, перекис,вата) 1 500
  • Видалення папілом/кератом (1 одиниця) 250
  • Видалення папілом/кератом (1 зона) 650
  • Видалення папілом/кератом (обличчя) 1 000
8,4
Дніпро Вул.Набережна Перемоги 110
р.Соборный
Оксфорд медікал (Oxford Medical) на Перемоги — це багатопрофільний медичний центр, один з філіалів всеукраїнської мережі. Спеціалізується на комплексному підході до лікування пацієнтів. Надає послуги лікарів першої категорії в багатьох областях медицини. Приймає лікар: Артюхов Роман Владимирович
  • Дерматоскопія до 5 новоутворень 650
  • Дерматоскопія, 1 новоутвореня 350
  • Місцева анестезія 150
  • Гістологічне дослідження 1 категорія 500
  • Гістологічне дослідження 2 категорія 700
8,2
Дніпро ж/м Покровський, 5 б
м.Покровская 17 5
В нашій клініці використовується новітнє обладнання, яке має всі необхідні сертифікати та ліцензії. Наші фахівці мають вищу медичну освіту і стаж роботи понад 20 років. До нас зручно дістатись будь – яким громадським транспортом. Видаємо консультативні висновки, довідки, направлення та витяги з амбулаторної карти.
  • Лазеротерапія 300
Дніпро пр-т Мануйлівській, 5
м.Вокзальная 41 8
Медичний центр Здорове покоління на Мануйлівському проспекті - це клініка, що спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань, як у дорослих, так і у дітей. У центрі працюють кваліфіковані фахівці, здатні знайти підхід навіть до самого вимогливого клієнта.
8,9
Дніпро, вул. Космонавтів (ЖМ Придніпровський), 22
р.Самарський
Дніпро вул. Херсонська, 10 А
р.Центральный
Понад 20 років ми дбали про Ваше здоров’я в Сєвєродонецьку в Луганській області. Проте, через війну, ми змушені були покинути наше рідне місто. Зараз ми знайшли новий затишний дім — м.Дніпро. МЦ « Гіппократ» готовий надавати медичні послуги, та ділитись професійним досвідом зі своїми пацієнтами. Приймає лікар: Водяник Виталия Александровна
  • Консультація лікаря-дерматолога 700
  • Повторна консультація лікаря-дерматолога 500
  • Біопсія шкіри 2 000
  • Інʼєкції "Кеналог" 950
  • Інʼєкції "Флостерон" 950
в клініці 5 дерматологів
Дніпро просп. Дмитра Яворницького, 78
р.Центральный
«Дерматологія» – клініка спеціалізованої дерматологічної практики, консультанти якої надають висококваліфіковану допомогу із застосуванням високотехнологічного обладнання у сфері дерматології, онкодерматології, лазерної дерматології. Приймають лікарі: Абдуллаева Айгунь Муталлимовна, Брындиков Михаил Григорьевич, Лутицкая Лидия Игоревна
  • Консультація лікаря дерматолога-онколога, кандидата медичних наук (первинна) 1 000
  • Консультація лікаря дерматолога-онколога, кандидата медичних наук (повторна, не пізніше 2-х місяців) 900
  • Консультація лікаря дерматолога, дитячого дерматолога, дерматологаа-онколога, хірурга (первинна) 700
  • Консультація лікаря дерматолога, дитячого дерматолога, дерматологаа-онколога, хірурга (повторна, не пізніше 2-х місяців) 600
7,5
Дніпро вул Святослава Хороброго 12, 2 пов. оф. 207
м.Вокзальная 32 13
Багатопрофільний медико-консультативний кабінет "TAL-Medical" надає кваліфіковану медичну допомогу за напрямками: гастроентерологія, ендокринологія, кардіологія.
Працює з
Пн: 10:00-19:00 Вт: 10:00-19:00 Ср: 10:00-19:00 Чт: 10:00-19:00 Пт: 10:00-15:00 Сб: 10:00-16:00
7,1
Дніпро просп. Науки, 99
р.Соборный
Консультації вузьких спеціалістів. Ультразвукова діагностика на апараті експертного класу всіх органів та систем Широкий спектр аналізів на сучасному обладнанні Сімейна медицина-підпис декларацій Приймає лікар: Супрунцова Оксана Николаевна
  • Видалення кератоми от 10 мм 670
  • Видалення кератоми/папіломи до 5 мм радіохвильовим методом 600