Сторінка 6 Виклик лікаря додому в Києві (Оболонський район)
Знайдено 62 лікаря
Сімейний лікар, дієтолог
Оратовская Ирина Анатольевна
Допомагаю досягати гармонії між здоров’ям і харчуванням. Розробляю індивідуальні плани харчування, враховуючи Ваші потреби, звички та стан здоров’я. Я пропоную індивідуальний підхід, який допоможе покращити ваше здоров’я, фізичну форму та загальне самопочуття науково обґрунтованими методами.
Допомагаю зберегти здоров'я Вашої родини на засадах доказової медицини. Профілактика, діагностика та лікування захворювань — мій головний пріоритет. Завжди готова вислухати, проконсультувати та знайти найкраще рішення для покращення Вашого самопочуття.
Консультація 750/850 грн.
Терапевт, лікарь невідкладних станів
Глушкова Оксана Сергеевна
Працюю за напрямками сімейної і профілактичної медицини, корекція способу життя, лікування хронічних захворювань
Дятел Светлана Григорьевна
Гастроентеролог
Мотриченко Дарья Романовна
Ортопед-травматолог
Марищак Александр Сергеевич
Кривка Татьяна Владимировна
Надає ургентну допомогу пацієнтам з гострими захворюваннями ЛОР-органів, веде амбулаторний прийом пацієнтів з діагностикою та лікуванням як хронічних так і гострих ЛОР-захворювань.
Терапевт, натуропат, вісцеральний терапевт, хіропрактик, паразитолог, психолог, рефлекотерапевт, спеціаліст з лікувального голодування, методок детоксикації організму, масажист
Левченко Наталья Ивановна
Лікар здійснює прийом пацієнтів з різними захворюваннями внутрішніх органів та систем. Спеціалізується на психологічній підтримці за програми детоксикації. Консультує з питань лікувального голодування, проведення протипаразитарних програм. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Дерматовенеролог, трихолог, косметолог, онкодерматолог
Коломиец Елена Олеговна
Мене завжди захоплювала медицина як наука, за здатність не тільки розвиватися у професійній та науковій сферах, а й за можливість робити користь суспільству та поліпшувати рівень життя людей. Моє покликання робити людей здоровішими та
щасливішими. Безмежно радію та надихаюсь на подальші звершення, коли бачу результати своєї роботи у вигляді щирих посмішок своїх пацієнтів.
Київ
м. Вишневе, вул. Кузьми Скрябіна, 22
Психолог
Морозова Елена Владимировна
Психолог психоаналітичного спрямування. Сімейний психолог.
Консультування, терапія, супровід.
Хірург