Сторінка 31 Виклик лікаря додому в Києві
Нарколог, психіатр
Пархоменко Дмитрий Анатольевич
Працював у Київських державних та приватних лікарнях, психо-неврологічному диспансері. Амбулаторний прийом пацієнтів, профілактичні огляди, а також лікування стаціонарних пацієнтів із запойними станами, синдромами відміни алкоголю та іншими психічними порушеннями.
Консультація 2000 грн.
Горшунова Раиса Кузьминичная
Гінеколог
Маляр Ольга Владимировна
Ортопед-травматолог дитячий
Хижняк Сергей Васильевич
Дерматовенеролог, пульмонолог, сімейний лікар, терапевт
Ембергенова Анастасия-Виктория Витальевна
Проктолог, хірург
Глухань Галина Владимировна
Невролог, лікар ФРМ
Недуха Виктор Алексеевич
Лікар-невролог, ФРМ вищої кваліфікаційної категорії зі стажем роботи понад 35 років надає професійні консультації та лікування пацієнтів із дорсалгією, невритами, невропатіями, судинними захворюваннями головного мозку, наслідками інсульту та деменцією. Поєднує багаторічний клінічний досвід із сучасними підходами до діагностики, лікування та відновлення нервової системи.
Київ
м.Ірпінь, вул.Антонова 4-Б
Фізичний терапевт
Забаронак Мария
Акушер-гінеколог, гінеколог
Сизоненко Анастасия Романовна
Чому я працюю лікарем?
Здоров'я жінки – це основа її щастя. Бути акушером-гінекологом для мене – це можливість дбати про здоров’я жінок, допомагати їм відчувати себе впевнено і комфортно. Кожна жінка – індивідуальність, і я прагну знайти підхід до кожної, щоб забезпечити їй найкращу медичну допомогу.
Київ
м. Вишневе, вул. Кузьми Скрябіна, 22
Ендокринолог
Ненашев Александр Станиславович
Професійний підхід, де здоров’я пацієнта базується на науці, а не на застарілих стереотипах. Лікар використовує виключно методи з доведеною ефективністю, уникаючи зайвих призначень та препаратів без дієвої основи. Базує свою практику на найактуальніших даних PubMed та UpToDate, та рекомендаціях асоціацій ADA, ESE та ETA, впроваджуючи міжнародні протоколи лікування в українські реалії. Постійно вдосконалює навички на міжнародних конференціях.