Сторінка 122 Дитячі лікарі в Києві

Стоматолог-ортопед
Лікар-отоларинголог Борохович Олена Геннадіївна проводить інструментальне обстеження пацієнта, амбулаторні маніпуляції, дослідження функції органів дихання та слуху. Спеціалізується на комп'ютерній діагностиці слуху у дітей та дорослих. Використовує сучасні ендоскопічні методи діагностики та лікування ЛОР-органів. Займається лікуванням гострих та хронічних хвороб вуха, горла, носа та приносових пазух. Дотримується у роботі принципів доказової медицини та сучасних методів профілактики хвороб ЛОР-органів.
В роботі лікар надає перевагу використанні цифрових технологій та працює виключно зі збільшенням. Комплексний підхід до пацієнта та реалізація найкращого варіанту лікування - це основна мета під час кожного прийому.
Консультація Безкоштовно
Педіатр дитячий
Люблю свою роботу за спілкування з маленькими клієнтами ,завжди намагаюся знаходити контакт з дітьми та підтримувати батьків. Роблю відвідування лікарів для дітей максимально комфортним . Вважаю у роботі педіатра важливим є не лише підтримання здоров'я дитини, а й спокою батьків
Психотерапевт
Тепла, чутлива, стійка, сппівчуваюча, витримуюча, вільних поглядів, приймаюча, конструктивна, функціональна, Красива розумна:)
Чому я працюю лікарем? Служіння і допомога людям приносить мені найбільше задоволення. Мій найкращий результат – Ваша щира посмішка!
Стоматолог, ортопед, терапевт
Чому я працюю лікарем? Бути стоматологом – це не просто точно поставити діагноз та полікувати зуби. Це не просто поставити пломбу.Бути стоматологом – це лікувати розмовою, допомагати пацієнтам відчувати себе більш впевненими, дарувати їм усмішки мрії
Кваліфікований лікар-отоларинголог із 2-річним стажем, що піклується про надання якісних медичних послуг пацієнтам.
Консультація 1200/1400 грн.
Лікар офтальмолог, офтальмохірург, асистент кафедри офтальмології та оптометрії післядипломної освіти ІПО НМУ імені О.О. Богомольця, здобувач PhD
Сімейний лікар
Сімейний лікар Бобрусенко Ганна Юріївна закінчила у 2018 Запорізький медичний університет та військову кафедру, вивчала екстрену медицину та оперативну хірургію. Має досвід роботи сімейного лікаря, працюючи за 20 км від фронту, приймала участь в евакуації та надані невідкладної допомоги населенню, ризикуючи своїм життям заради благополуччя людей. На сьогоднішній день лікарка активно набирає пацієнтів, підписуючи з ними декларації. ЇЇ мета : допомогти кожному хворому покращити своє здоров’я.
Консультація 600/400 грн.