Урологи в Ірпені
| Консультація уролога в клініці «Oxford Medical» | 1100 |
Знайдено 3 лікаря
3 відгука
Наталия
Спасибо Николаю Борисовичу. Очень внимательный и деликатный. Помог нам решить проблему и сориентироваться на правильное лечение.
Стас
У мене виникла досить неприємна проблема, яка потребувала оперативного втручання. Зваживши всі за та проти, я вирішив, за рекомендацією знайомого зі схожою проблемою, звернутися до Миколи Костянтиновича. Він запропонував мені оперативне лікування. Я погодився. На даний момент почуваю себе зовсім іншою людиною. Хвороба відступила. Дякую Вам!
Николай
Два года назад лечился у доктора Литвинова. Ну, что сказать, слава богу жив-здоров и все функционирует отлично. Очень ему благодарен за оказанную помощь. Вылечил и восстановил функцию правой почки после травмы. Рекомендую.
Лікар спеціалізується в області урології. Лікує простатит, цистит та уретрит. Приймає пацієнтів з будь-дисфункцією сечовипускання, патологічними виділеннями з уретри, гострої або ниючий біль в області паху, попереку або нижній частині живота.
м. Ірпінь, вул. Соборна, 128/1
Шелудченко Микола Костянтинович - лікар-уролог вищої категорії з великим досвідом, приймає пацієнтів в "Оксфорд Медікал" в Ірпені на вул. Університетська 2/1, корп.3. Спеціалізується на лікуванні передчасного сім'явиверження, еректильної дисфункції, варикоцеле, циститу, пієлонефриту, баланіту та баланопоститу, безпліддя в чоловіків і сечокам'яної хвороби. Микола Костянтинович надає кваліфіковану допомогу і застосовує індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Запишіться на прийом для професійного урологічного обстеження та лікування.
Ірпень
м. Ірпінь, вул. Університетська, 2/1 (корп. 3)
Сімейний лікар
Гаврильченко Владислав Анатольевич