Гастроентерологи в Ірпені

Консультація гастроентеролога в клініці «Oxford Medical» 1100
Лида
Очень хороший терапевт, с огромнейшим опытом! Вся наша семья наблюдается у доктора Чимровой Н.М. и знакомым тоже рекомендую. У мамы проблемы с сердцем, всегда выслушает, проконсультирую в высшей степени профессионально.
Яна
Врач очень внимательная. Провела успешное лечение и болезнь отступила. Спасибо.
Виталина
Как я благодарна Елене Николаевне! Придя к ней на прием сразу почувствовала, что врач толковый. Внимательно меня осмотрела, выслушала. Назначила лечение. Лекарства назначила не дорогие и оно дало хороший результат. Очень рада, что попала к ней на прем.
19 квітня '17 г.
Гастроентеролог
Доктор Кадюк Олена Миколаївна, кандидат медичних наук, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується на проблемах гастроентерологічного профілю. Веде прийом пацієнтів із захворюваннями шлунка, кишечника, жовчного міхура, підшлункової залози і селезінки. Лікує запалення профільних органів, гастрит, проблеми стосуються травного процесу, дисбактеріоз, паразитарні інвазії. Член Асоціації гастроентерологів України.
Ірпень м. Ірпінь, вул. Університетська, 2/1 (корп. 3)
Терапевт, гастроентеролог
Доктор спеціалізується в області терапії. Протягом 37 років успішно лікує гостру респіраторну вірусну інфекцію, ішемічну хворобу серця, гіпертонічну хворобу, цистит і гастрит. Проводить медичні огляди, консультує з приводу проведення вакцинації.
Ірпень м. Ірпінь, вул. Соборна, 128/1
Сімейний лікар
Ірпень м.Ірпінь, вул.Антонова 4-Б
Гастроентерелог, сімейний лікар
Ірпень м. Ірпінь, вул. Університетська, 2/1 (корп. 3)
Гастроентеролог, дієтолог
Ірпень м.Ірпінь, вул.Антонова 4-Б