Шаповал Володимир Олегович
Масажист, Реабілітолог, Мануальний терапевт
Володіє всіма видами реабілітаційно-відновлюючого масажу, лікувального масажу, чуттєвими техніками.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Настя
13 грудня '19р.
У мого сина ДЦП. Він постійно потребує курсів масажу, та занять з реабілітологом. На щастя ми уже багато років знайомі та лікуємося у Володимира Олеговича. Спеціаліст екстра класу, справжній професіонал та віртуоз у своїй галузі. Дуже вдячні за ті зусилля які він прикладаю для реабілітації мого сина. Щиро рекомендую цього висококваліфікованого спеціаліста!
- 2005 р.- Медичний центр "Ескулап" м. Луцьк — класичний масаж, лікувальний масаж.
- 2008 р.- Академія народних цілителів м. Дніпропетровськ — повний курс за програмою «Лікувальний масаж».
- 2011 р.- ПВУЗ «Київський медичний університет УАНМ» — повний курс за програмою «Основи мануальної терапії».
- 2013 р.- закінчив курс за методикою ендермології (естетика) та ліпомасаж на апараті Cellu M6 Keymodule 1 компанії LPG-Systems (Франція).
- 2017 р.- підвищення кваліфікації по методиці ендермології (естетика) та ліпомасажі LPG-Systems (Франція) в навчальному центрі «Спортмедімпорт».
Курси підвищення кваліфікації
- 2013 р.- закінчив курс по методиці ендермології (естетика) та ліпомасаж на апараті Cellu M6 Keymodule 1 з LPG-Systems (Франція).
- 2017 р.-підвищення кваліфікації по методиці ендермології (естетика) та ліпомасажу LPG-Systems (Франція) в навчальному центрі «Спортмедімпорт».
Схожі лікарі у інших районах:
Схожі лікарі біля інших станцій метро:
Академгородок
Харьковская
Черниговская
Шулявская
Схожі спеціалісти:
Спеціаліст по традиційним, народним і нетрадиційним методам реабілітації та відновлення здоров'я
Лікар йога-терапевт
Фізичний терапевт, реабілітолог, кінезіотерапевт, масажист, інструктор ЛФК