Петрик Павло Володимирович

Гнатолог, стоматолог-ортопед
лікар першої категорії
Консультація від 950
Павло Володимирович спеціалізується в області ортопедичної стоматології. Доктор проводить протезування на імплантатах, металокерамічне протезування, протезування безметалловою керамікою, часткове і повне знімне протезування, корекцію прикусу, ортопедичне лікування захворювань верхньо-і нижньощелепного суглоба. Працює з артикулятором. Він завжди максимально націлений на оптимальний результат комплексної реабілітації з урахуванням клінічної ситуації і побажань пацієнта, неухильно слідує ретельно розробленому комплексному плану. Стажування за кордоном і обмін досвідом з іноземними колегами - невід'ємна частина життя доктора. Він регулярно стежить за появою нових розробок і освоює прогресивні методи ортопедичної стоматології. «Коли я відновлюю пацієнтові природну форму і колір зубів і бачу, як він стає веселішим, добрішим, гарнішим, я щиро цьому радію: ось ще одна людина, якій ти допоміг набути впевненості в собі. А раптом це принесе йому удачу або щастя! » - каже Павло Володимирович.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініках:

Немає відгуків
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 2010 р. - закінчив Міжнародну академію екології та медицини.
  • 2012 р. - отримав спеціалізацію по стоматології в Національній медичній академії післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика.

Гнатолог, стоматолог-ортопед надає послуги

• Первинний прийом стоматолога-ортопеда
  • Керамічні коронки
  • Металокерамічні коронки
  • Безметалеві коронки (цирконієві)
  • Вініри
  • Люмініри
  • Мікропротезування зубів (вкладки)
  • Протезування на імплантатах
  • Мостоподібні протези