Онищенко Віолета Сергіївна
Медичний директор
Лікар вищої категорії
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Лікар працює в клініці:
23 жовтня '17р.
К Виолетте Сергеевне меня направил мой лечащий врач на проведение лечения дисплазии радиоволновым методом. Начиталась я различных отзывов, в том числе и не очень приятных. Но могу с уверенностью сказать, Виолетта Сергеевна отличный врач. Приём проводила внимательно, осмотр и все процедуры сделано осторожно. Всё расскажет, объяснит.Так что, советую.
Маша
11 січня '17р.
Дуже грамотний та освідчений гінеколог, ніколи не назнача зайвих аналізів та ліків. Лікувалась у неї, зараз направляю до неї всіх своїх подруг та знайомих.
10 липня '24р.
Наблюдаюсь у Виолетты Сергеевны больше 15 лет, отличный специалист и человек.
- 1989 - Дніпропетровський ордена Трудового Червоного Прапора медичний інститут, « Лікарська справа».
- Інтернатура на базі міської клінічної лікарні та присвоєння кваліфікації лікаря акушера-гінеколога з оцінкою «відмінно»;
Курси підвищення кваліфікації
- Сертифікат лікаря-спеціаліста за спеціальністю « Організація і управління охороною здоров'я»;
- Посвідчення лікаря вищої категорії зі спеціальності «Організація і управління охороною здоров'я»;.
- Посвідчення про проходження кваліфікації до диплому циклу спеціалізації «Перинатальна охорона плоду» зі спеціальності «Акушер-гінеколог»;
- Посвідчення про проходження кваліфікації до диплому циклу спеціалізації «Акушерство і гінекологія» зі спеціальності «Акушер-гінеколог»;
- Посвідчення про проходження кваліфікації до диплому циклу спеціалізації «Ендокринологія в акушерстві та гінекології» зі спеціальності «Акушер-гінеколог»;
- Посвідчення про проходження кваліфікації до диплому циклу спеціалізації ПАЦ «Організація і управління охороною здоров'я»;
- Свідоцтво про складання іспиту після проведення передатестаційного циклу і присвоєння вищої категорії за фахом «Організація і управління охороною здоров'я»;
- Сертифікат участі у стажуванні в рамках Освітньої програми для лікарів, організованій Асоціацією французько-української співпраці в галузі медицини та фармації (ASFUDS) за сприяння світової федерації українських лікарських товариств.
Участь в асоціаціях
- Член Асоціації акушерів-гінекологів України.
Схожі спеціалісти: