Молодецька Наталія Володимирівна

Лікар естетичної медицини, косметолог
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений

31 січня '25р.
Была на процедуре моделирования лица и губ у доктора-косметолога Молодецкой Натали в клинике Ликариум – просто в восторге! Доктор настоящий профессионал, делает всё максимально аккуратно, без боли и с потрясающим чувством гармонии. Результат – естественная, свежая, красивая форма, без эффекта «перекачанных» губ. Всё именно так, как я хотела! Спасибо за внимательность, заботу и мастерство. Теперь только к вам!
Kateryna Zazhyvilova
30 січня '25р.
Дякую лікарю-косметологу Наталі Молодецькій за висококласну роботу та теплий підхід! Я до Наталі ходила багато років та приїздила спеціально до неї. Дуже класно що вона тепер працює у цій клініці
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• ОМІ ім. Н.І. Пирогова (ОНМУ)

Лікар естетичної медицини, косметолог надає послуги

• Ботулінотерапія
  • Звільнення від пігментації
  • PF – мікроігольчастий
  • Проведення процедури SMAS ліфтингу обличчя та тіла
Додаткова інформація

Досвід роботи у сфері естетичної медицини:

• 2005-2014 рр. - “Еласко-Арніка” клініка апаратної та естетичної медицини – провідний лікар-косметолог
  • 2014-2019 рр. - “Deutsche klinik” провідний лікар-косметолог
  • 2019-2022 рр. - Beauty Studio “Art 8” – лікар естетичної медицини
  • 2022-2024 рр. - “Gaia Beauty clinic” Warszawa – провідний лікар медицини естетичної.

Наукова діяльність:

• Приймаю активну участь у Науково-практичних конференціях з лазерної дерматології та хірургії
  • Науково – практичний конгрес з естетичної медицини та пластичної хірургії в Барселоні
  • Практична діяльність у клініках Німеччини, Чехії, Польщі