Хабібулліна Альбіна Міргасимівна

Сімейний лікар, гомеопат, трихолог, косметолог, дієтолог-нутріціолог
Консультація від 600
Основний принцип роботи - індівідуальний підхід, комплексна турбота по здоров'ю та підтримка пацієнта на кожному етапі лікування та профілактики.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:

Немає відгуків
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• Вища медична.

Курси підвищення кваліфікації

• 14.09.2024 - 14.10.2024р.

Сімейний лікар, гомеопат, трихолог, косметолог, дієтолог-нутріціолог надає послуги

• Гомеопатія - індівідуальний підбір препаратів для відновлення балансу організма
  • Сімейна медицина - комплексний супровід пацієнтів, профілактика та лікування гострих та хронічних станів
  • Фолль-діагностика - сучасний метод функціональної оцінки організму для виявлення прихованих порушень
  • Нутріціологія та дієтологія - професійні рекомендації щодо харчування та способу життя для підтримки здоров’я
  • Трихологія - діагностика та лікування випадіння волосся та захворювань шкіри голови,включно з мезотерапією та програмами догляду
  • Косметологія - безпечні методи догляду за шкірою,спрямовані на збереження її здоров’я та природної краси

Сімейний лікар, гомеопат, трихолог, косметолог, дієтолог-нутріціолог займається лікуванням захворювань

• Гострі та хронічні захворювання
Додаткова інформація
  • Приймає підлітків з 16 років.